Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Έλλη Κοκκίνου: ΑΥΤΟ είναι το ΝΕΟ της πολυτελές διαμέρισμα 200 τ.μ στη Γλυφάδα

Νέο σπίτι αγόρασε η Έλλη Κοκκίνου μετά την πώληση της βίλας που είχε γίνει μήλον της Έριδος με τον πρώην σύζυγός της, Παναγιώτη Βασιλειάδη.

Η τραγουδίστρια ζει πια στα σύνορα Γλυφάδας-Βούλας μαζί με το γιο της Αλέξανδρο, όπου αγόρασε ένα νεόδμητο πολυτελές διαμέρισμα 200 τ.μ, σε τριώροφη πολυκατοικία που βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά.

Βέβαια, δεν στεγάζει εκεί τον έρωτά της με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Μπόγρη, αφού ο νεαρός μπασκετμπολίστας βρίσκεται στην Ισπανία, όπου παίζει σε ομάδα μπάσκετ της Ανδόρας.

Το σπίτι διαθέτει επίσης υπόγειο πάρκινγκ και αποθηκευτικούς χώρους, όπως ακριβώς το ήθελε η Έλλη Κοκκίνου, η οποία εδώ και καιρό αναζητούσε νέα κατοικία.

Πέρυσι το Νοέμβριο, μαζί με τον πρώην σύζυγό της κατάφεραν να πουλήσουν την βίλα, η οποία ήταν ημιτελής, αφού η ανέγερσή της επήλθε λίγο μετά το γάμο τους, χωρίς όμως να ολοκληρωθεί καθώς επήλθε ο χωρισμός του ζευγαριού. Τελικά, έπειτα από δικαστική διαμάχη, η οποία κατέληξε σε συμβιβασμό, η βίλα πουλήθηκε έναντι του ποσό των 2 εκ. ευρώ.

Το εν λόγω διαμέρισμα βρίσκεται μόλις 500 μέτρα από τον παιδικό σταθμό που διατηρεί εδώ και περίπου τρία χρόνια μαζί με τη μητέρα της.

Πηγή: freegossip.gr

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.