Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Εξαφανίστηκε ο Γιώργος Μαρίνος - καμία επαφή με φίλους και γνωστούς!

Μυστήριο καλύπτει τον Γιώργο Μαρίνο, ο οποίος εγκατέλειψε τον οίκο ευγηρίας στον οποίο έμενε και ουδείς γνωρίζει πού ακριβώς βρίσκεται τώρα, ενώ φιλικά του πρόσωπα δεν έχουν επαφές μαζί του!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, ο δημοφιλής showman είχε μεταφερθεί στο Σπίτι του Ηθοποιού μετά από μία περιπέτεια με την υγεία του και ένα χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη, ενώ στη συνέχεια διέμενε σε πολυτελή οίκο ευγηρίας στην περιοχή του Γέρακα.

«Έδωσα πολλά για εκείνον, για έξι ολόκληρους μήνες του αφοσιώθηκα στη δοκιμασία του, μα πια δεν τον βλέπω. Νοίκιασε ένα σπίτι πρόσφατα, έφυγε από τον οίκο αποκατάστασης που είχε καταλήξει μετά το Σπίτι του ηθοποιού, πήρε τις αποφάσεις του και εγώ τις αποστάσεις μου», δήλωσε στην εφημερίδα «Espresso» ο Σταμάτης Φασουλής, που στάθηκε διαρκώς δίπλα του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, ουδείς γνωρίζει πού μένει ο Γιώργος Μαρίνος, ενώ φίλοι και οι άνθρωποι που στάθηκαν στο πλευρό του αποκαλύπτουν πως έχει απομακρυνθεί από όλους.

«Είχε από παλιά ένα διαμέρισμα στην περιοχή των Αμπελοκήπων, το οποίο χρησιμοποιούσε κατά καιρούς για να ξεκουράζεται, όταν δεν επιθυμούσε να μένει στη βίλα του στο Νέο Βουτζά, που απέχει αρκετά χιλιόμετρα από την Αθήνα. Ωστόσο, δεν μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα ότι σήμερα ζει σε αυτό το διαμέρισμα, γιατί λέγεται πως φέτος ήταν σε συνεννοήσεις να το πουλήσει κι αυτό, όπως και την βίλα του και, μάλιστα, σε τιμή ευκαιρίας», αναφέρει πηγή που δεν θέλησε να κατονομαστεί.

Η αποχώρηση του Γιώργου Μαρίνου από τον οίκο ευγηρίας έγινε πριν από περίπου δύο μήνες, ενώ άνθρωποι που τον γνωρίζουν λένε πως ο showman, από τότε που έσβησαν οι προβολείς, άρχισε να γίνεται όλο και πιο δύσκολος με τους ανθρώπους γύρω του, επιλέγοντας έναν πιο απόμακρο και, πολλές φορές, σνομπ, τρόπο ζωής.

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.