Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Δείτε ποιο τραγούδι του Στέλιου Ρόκκου είναι... εμπνευσμένο από ένα Ιταλικό.

 

Ο Στέλιος Ρόκκος, πρόσφατα κυκλοφόρησε τον νέο ολοκληρωμένο δίσκο του, με γενικό τίτλο "Όσο μένω επιμένω" και μέσα ακούμε πολλά νέα τραγούδια, αλλά και το ήδη γνωστό "Ζώ" που ακούστηκε πολύ στα Ραδιόφωνα.

Βέβαια, το τραγούδι φέρεται να είναι σε μουσική του Στέλιου Ρόκκου, όμως αν ακούσετε καλά το ρεφρέν του παρακάτω Ιταλικού τραγουδιού, θα καταλάβετε πως η μουσική είναι η ίδια. Το Ιταλικό τραγούδι κυκλοφόρησε το 2005, ενώ του Στέλιου Ρόκκου το 2014.

Όπως παρατηρήσαμε μάλιστα, το τραγούδι "Ζω" του Στέλιου Ρόκκου, υπάρχει μεν στο Διαδίκτυο αλλά με κλειδωμένο τον ήχο (εκτός από ένα βίντεο που σας παραθέτουμε), προφανώς για πνευματικά δικαιώματα των Ιταλών Negramaro.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ - ΖΩ --> ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ - ΖΩ

 

NEGRAMARO - MENTRE TUTTO SCORRE --> NEGRAMARO - MENTRE TUTTO SCORRE

 

** Η ομοιότητα φαίνεται ξεκάθαρα στο ρεφρέν

 

Τελευταία τροποποίησηΠαρασκευή, 09 Ιανουαρίου 2015 15:25
Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.