Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Μαντώ: Χώρισε μετά από 7 χρόνια γάμου.

Μετά από επτά χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο υπέροχων παιδιών, η τραγουδίστρια και ο Γιώργος Χατζηπαύλου αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Reallife το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση τα τελευταία τρία χρόνια και το κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό. ''Ο ανεξάρτητος και ασυμβίβαστος χαρακτήρας της δεν επέτρεψε στη Μαντώ να παραμείνει σε μια σχέση που δεν είχε κάτι άλλο να δώσει, λένε οι άνθρωποι από το περιβάλλον της τραγουδίστριας. ''

Το ζευγάρι φρόντισε το διαζύγιο του να παραμείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς και οι δύο είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια η Μαντώ απέχει από την καλλιτεχνική δράση. Οι πληροφορίες θέλουν την τραγουδίστρια να αφοσιώνεται στην ανατροφή των παιδιών της. Για χάρη των παιδιών τους, εξάλλου, οι πρώην σύζυγοι διατηρούν μια υπέροχη σχέση!

 

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.