Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Απειλεί να φύγει από το σπίτι η κόρη της Μαντόνα.

Ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά της και να φύγει από τη «φωλιά» της διάσημης μαμάς της, Μαντόνα η κόρη της Λούρντες.

Σύμφωνα με τα ξένα ταμπλόιντ, η 16χρονη σχεδιάζει να φοιτήσει στο καλλιτεχνικό κολέγιο «Bard college» της Νέας Υόρκης, ώστε να ξεφύγει από τους αυστηρούς κανόνες της μητέρας της.

Παρά τα ακριβά δίδακτρα, η Λούρντες επαναστατεί και δηλώνει πως θα πληρώνει τις σπουδές της με τα χρήματα τα οποία εισέπραξε από την σειρά εφηβικών ρούχων «Material girl» που δημιούργησε στο παρελθόν με τη βοήθεια της Μαντόνα.

Μάλιστα, με τον επαναστατικό χαρακτήρα που διαθέτει επιθυμεί τη συντομότερη δυνατή «δραπέτευση» από την οικογενειακή εστία.

Η διάσημη σταρ προς το παρόν δεν έχει ασχοληθεί με το θέμα καθώς βρίσκεται σε περιοδεία για την προώθηση του τελευταίου της δίσκου «MDNA».
 
Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.