Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Ναταλία Δραγούμη: Έχω σκεφτεί την πλαστική.

Για τη μάχη με το χρόνο μίλησε η Ναταλία Δραγούμη. Η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξή της, ρωτήθηκε για το αν την προβληματίζει ο χρόνος που περνά.



Εκείνη απάντησε: «Μου δημιουργεί άγχος µόνο για το θέμα της υγείας και το πλησίασµα του τέλους. Η φθορά δεν µε απασχολεί. Νομίζω ότι, αν έχω την υγεία µου, σε κάθε ηλικία µου θα τη βρίσκω την άκρη». Τι λέει όμως στην ερώτηση αν έχει περάσει ποτέ κρίση ηλικίας; «Μέχρι στιγμής, όχι» αναφέρει στο people και συνεχίζει: «Ή µήπως όταν σκέφτοµαι διάφορα αρνητικά είναι λόγω της “κρίσης ηλικίας”; Δεν ξέρω. Βεβαίως, αν παίζοντας, για παράδειγµα, βόλεϊ αρχίσω να τραυµατίζοµαι µε το παραµικρό, θα προβληµατιστώ. Όπως µε απασχολεί και το ότι ενώ παλιότερα που έβγαινα έπινα το κρασί µου και την εποµένη ήµουν εντάξει, τώρα δεν συµβαίνει αυτό... Ξέρω ότι δεν φταίει το κρασί. Η ηλικία φταίει. Αυτό, ναι, µε αγχώνει». Όσο για το αν ο καθρέφτης την αγχώνει, η ίδια απαντά: «Όχι. Είµαι φιλάρεσκη, αλλά έχω δει ωραίους ανθρώπους και σε µεγάλη ηλικία. Δεν σηµαίνει ότι το ωραίο είναι µόνο το νέο. Κατεξοχήν θα πεις “ναι, ο νέος είναι ο ωραίος”, αλλά µε ικανοποιεί το ότι βλέπω τη φρεσκάδα στα παιδιά µου, που τα νιώθω ως συνέχειά µου».

Αναφέρεται όμως και στο αν της έχει περάσει ποτέ από το μυαλό η χειρουργική επέμβαση, λέγοντας: «Είναι κάτι που έχω σκεφτεί. Ποτέ µη λες “ποτέ”, αλλά απ’ τη µια νιώθω ότι µεγαλώνοντας µπορώ να συµβιβάζοµαι µε την όποια ηλικία µου... Σκέφτοµαι “Μήπως πρέπει, λόγω της δουλειάς, να µπω κι εγώ στη µάχη µε το χρόνο; Μήπως λόγω των ρυτίδων µου δεν θα µε επιλέγουν;”. Και µετά το ξανασκέφτοµαι... Άλλωστε, υπάρχουν ρόλοι 50άρας, 60άρας, 70άρας. Ποια θα τους παίξει όµως αυτούς τους ρόλους, αν όλες µας παραµένουµε σταθερά 35 και 40 χρόνων», αναρωτιέται η γνωστή ηθοποιός.

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.