Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Αγγελία: Σπίτι ευάερο, ευήλιο και με γειτόνισσα... τη Μενεγάκη!

Μέσα από το star.gr μάθαμε για την παρακάτω είδηση που μόνο γέλιο προκαλεί.

Ένας κύριος, πιθανώς καλοπροέραιτα και μόνο, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το όνομα της Ελένης Μενεγάκη, για να μπορέσει να "σπρώξει" ένα σπίτι στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια κοπέλα είδε μια αγγελία σε πολύ γνωστό site που έλεγε για μια νέα μεζονέτα περίπου 100 τμ με τζάκι και υπόγειο parking στα Άνω Μελίσσια και θέλησε να πάρει τηλέφωνο προκειμένου να ρωτήσει λεπτομέρειες για το σπίτι και την τιμή που προφανώς ήταν και αυτά που την ενδιέφεραν.

Η απάντηση που πήρε για την ακριβή τιμή της κατοικίας, ήταν η ακόλουθη: "Κούκλα μου, καταρχάς το σπίτι βρίσκεται κοντά στο σπίτι της κυρίας Μενεγάκη, πράγμα που έχει και αυτό την σημασία του".

Λες και η κοπέλα θα καθόταν να πίνει καφέ με τη Μενεγάκη ή θα ανέβαινε η δημοτικότητά της ή θα έπαιρνε εκπομπή σε τηλεοπτικό κανάλι.

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.