Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» σήμερα είναι 70 χρονών και κάνει comeback στο θέατρο!

Ο Βρετανός ηθοποιός που υποδύθηκε στα 33 του χρόνια τον Ιησού από τη Ναζαρέτ υπήρξε η απόλυτη υπερβατική μορφή του Ιησού Χριστού στον κινηματογράφο, πληρώνοντας όμως, ακριβά το τίμημα στην μετέπειτα καριέρα του. «Ελπίζω πως ο Ιησούς θα είναι ο τελευταίος στη σειρά των ευαίσθητων νέων ανδρών που θα κληθώ να ερμηνεύσω στο μέλλον» είπε ο ηθοποιός μετά το τέλος των γυρισμάτων και πρόσθεσε: «Ήθελα αμέσως να ξεπεράσω την δουλειά του Ιησού»!

Ο ηθοποιός είναι παντρεμένος και έχει δύο μεγάλα παιδιά. Ο Ρόμπερτ Πάουελ παντρεύτηκε τη χορεύτρια Μπαμπς Λορντ το 1975, λίγο πριν αρχίσει τα γυρίσματα της ταινίας.

Σήμερα είναι 70 χρονών και κάνει comeback στο θέατρο υποδυόμενος τον ντετέκτιβ των μυθιστορημάτων της Άγκαθα Κρίστι, εξ” ού και το τσιγκελωτό του μουστάκι.

 

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.