Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Δημήτρης Κοργιαλάς: Σκεφτόμουν να πέσω στις ρόδες αυτοκινήτου!

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς μίλησε σε συνέντευξή του στο περιοδικό "ΕΓΩ", για τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη.

«Μετά από την περιπέτεια υγείας του πατέρα μου, είχα πέσει κανονικά σε κατάθλιψη. Σκεφτόμουν τι είναι πιο εύκολο, να πέσω στις ρόδες ενός αυτοκινήτου ή να πέσω από την ταράτσα. Είχε πάθει έμφραγμα ο πατέρας μου. Εκείνη την εποχή εγώ ήμουν μέσα στην τρελή χαρά κι αυτό με σόκαρε και με πλήγωσε» είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

 

Όπως είπε όμως αυτή τη μάχη την έδωσε μόνος του:

«Στην αρχή πολέμησα την κατάθλιψη με τη βοήθεια ειδικών, αλλά έχω πρόβλημα με τους γιατρούς και τα φάρμακα. Δεν παίρνω ποτέ φάρμακα. Ούτε ναρκωτικά έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου. Στο σπίτι μου, για παράδειγμα, υπάρχει μόνο μισή ασπιρίνη σε περίπτωση που κάτι συμβεί. Πολέμησα όμως μόνος μου την κατάθλιψη και τα κατάφερα. Έπρεπε να το κάνω. Στη ζωή μας υπάρχουν διάφοροι κύκλοι που ανοίγουν και κλείνουν. Εγώ τον έκλεισα μόνος μου αυτόν τον κύκλο».


Διαβάστε περισσότερα, στο περιοδικό "ΕΓΩ" που κυκλοφορεί.

 

Τελευταία τροποποίησηΠέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2012 21:33
Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.