Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Δείτε ποιός τραγουδιστής ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Καβάλας, Κωστή Σιμιτσή.

Πριν μερικές εβδομάδες, βρέθηκε στην Καβάλα για την πραγματοποίηση του νέου του video clip, ο Γιώργος Δασκαλάκης, που μαζί με την ομάδα του, επισκέφθηκαν το κάστρο της Καβάλας, την περιοχή του Σταυρού, καθώς και το Ακόντισμα αλλά και παραλίες της πόλης.

Αποτέλεσμα αυτών, να γίνει το πρώτο video clip έλληνα τραγουδιστή στην πόλη της Καβάλας.

"Τι τραβάω" τιτλοφορείται το τραγούδι, σε μοντέρνα ποντιακή μουσική από τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και σε στίχους του Ηλία Φιλίππου, που αναμένεται να αγαπηθεί από όλους.

Στο τέλος του video clip όπως βλέπετε επάνω, ο Γιώργος Δασκαλάκης, ευχαρίστησε θερμά μεταξύ άλλων, τον Δήμαρχο Καβάλας, κ. Κωστή Σιμιτσή, για την άμεση ανταπόκρισή του, όσον αφορά τις άδειες που απαιτούνταν, για την πραγματοποίηση σκηνών και πλάνων από το Κάστρο της πόλης. "H εταιρία παραγωγής Scarface OE και ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης, ευχαριστούν τον Δήμαρχο Καβάλας Σιμιτσή Κωνσταντίνο για την άψογη συνεργασία του, την άμεση διευκόλυνση και παραχώρηση του Κάστρου της πόλης, για τις ανάγκες των γυρισμάτων".

Δείτε το video clip εδώ--> Τι Τραβάω - Video Clip

 

 

Τελευταία τροποποίησηΣάββατο, 31 Μαϊος 2014 23:42
Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.