Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Έρχεται ο George Clooney στην Ελλάδα!

Θέμα ημερών φαίνεται πως είναι η ανακοίνωση της επίσκεψης του Τζορτζ Κλούνεϊ στην Ελλάδα, καθώς πληροφορίες θέλουν τον γόη του Hollywood να αποδέχθηκε την πρόταση που του είχε κάνει ο υπουργός Πολιτισμού, μετά τις δηλώσεις του για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα στην χώρα μας!

Μάλιστα, ενόψει των εγκαινίων του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης και της έκθεσης «Οι Έλληνες-Από τον Μέγα Αλέξανδρο στον Αγαμέμνωνα», ο υπουργός Πολιτισμού φέρεται να βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον καλό φίλο του ηθοποιού και πρόεδρο της 20thCenturyFox, Τζιμ Γιαννόπουλο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος επισκέφτηκε  τον Τζιμ Γιαννόπουλο στο σπίτι του στο Λος Άντζελες και συζήτησαν το… «φλέγον» θέμα, με τον υπουργό να ανακοινώνει μέσα στο Καλοκαίρι πως... έρχεται ο Τζορτζ!

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.