Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Βαθύπλουτο επιχειρηματία παντρεύεται η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα

Έτοιμη για το δεύτερο γάμο της φαίνεται πως είναι η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα. Η πρώην κυρία Καρεμπέ, που χώρισε πριν τρία χρόνια με τον διάσημο Γάλλο ποδοσφαιριστή, ζει τον έρωτα στο πλευρό του δισεκατομμυριούχου Μαροκινού συντρόφου της Aram Ohanian..

Το ζευγάρι μάλιστα, σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό Voici θα παντρευτεί στα μέσα Ιουνίου, στο Μαρακές, εκεί όπου ο ζάμπλουτος επιχειρηματίας δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Μεταξύ των καλεσμένων θα είναι και αρκετοί celebrities από την διεθνή showbiz, ενώ, μετά την τελετή, θα ακολουθήσει χλιδάτη δεξίωση στο πολυτελές θέρετρο Αλ Μάαντεν.
Ανάμεσά στο ζευγάρι υπάρχει μια πολύ τρυφερή ιστορία αγάπης που ξεκίνησε περίπου πριν τρία χρόνια.


Πέρυσι τον Ιούλιο, το διάσημο 39χρονο μοντέλο Αντριάνα Σκλεναρίκοβα κατέφθασε αεροπορικώς στη Σαντορίνη κι αμέσως κατευθύνθηκε σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο στα Φηρά.
Την συνόδευε ο μέλλων σύζυγός της και μάλιστα, οι δυο τους προσπαθούσαν να είναι όσο περισσότερο διακριτικοί μπορούσαν, σύμφωνα με το ''Hello''. Επιπλέον, τα βράδια, αφού όλη την ημέρα είχαν απολαύσει τα μπανάκια τους -κυρίως στην παραλία του Περιβόλου- έκαναν βόλτες στα γραφικά στενά του νησιού κι ύστερα έπιναν το ποτό τους με θέα το ηφαίστειο.

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.