Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Παντελής Καναράκης: «Η Βανδή είναι γκαφατζού και η Θεοδωρίδου ασυνεπής»

Ο λόγος για τον Παντελή Καναράκη, οποίος το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Η Γερμανού ξανάρχεται».

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε στη Ναταλία Γερμανού για την φιλία του με την Δέσποινα Βανδή, τη Νατάσα Θεοδωρίδου και την Ελένη Μενεγάκη, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ένα προσόν και ένα ελάττωμα που έχει η κάθε μία.

«Ένα φοβερό προσόν της Δέσποινας είναι η γενναιοδωρία της, και δεν εννοώ στην τσέπη. Ένα μειονέκτημα της όμως είναι ότι είναι γκαφατζού, σε βαθμό κακουργήματος. Η Ελένη όταν αγαπήσει κάποιον είναι πάρα πολύ τρυφερή. Αλλά ως Σκορπίνα, αν της κάνεις κάτι δεν το ξεχνάει. Η Νατάσα είναι ο άνθρωπος που χαίρεται τη ζωή, είναι όμως ασυνεπής», αποκάλυψε για τις τρεις αγαπημένες του φίλες.

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.