Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Το ατύχημα του Χάρη Βαρθακούρη: Έκαψε τα μαλλιά του!

Στα παρασκήνια του Just the 2 of Us βρέθηκε ο Χάρης Βαρθακούρης και μίλησε στην κάμερα του Πρωινό mou. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι φοράει καπέλο γιατί του συνέβη ένα… ατύχημα.

«Φοράω καπέλο γιατί το μαλλί μου είναι καμένο και είναι τόσο δα! Κάηκε κατά την διάρκεια μιας αποτυχημένης απόπειρας να κάνω κάτι στο μαλλί! Τις ελεύθερές μου ώρες είμαι κομμωτής και δοκιμάζω πράγματα στον εαυτό μου», είπε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια έδειξε τι έχει συμβεί στο τριχωτό της κεφαλής του.

Το πρόβλημα, πάντως, δεν ήταν ιδιαίτερα εμφανές, κι όταν του το τόνισε η δημοσιογράφος της εκπομπής, ο ίδιος παραδέχτηκε ότι γενικά δεν του αρέσει να βλέπει έτσι το κεφάλι του, οπότε φοράει καπέλο.

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.