Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Πυρ και μανία κατά του Νότη Σφακιανάκη: Είναι ανόητος, αχάριστος και δεν ξέρει τι του γίνεται!

Από το Ελευθερία Online

 

Πυρ και μανία κατά του Νότη Σφακιανάκη είναι ο στιχουργός Σπύρος Γιατράς που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον τραγουδιστή, γράφοντάς του μεγάλες επιτυχίες.

Αρχικά, ο Σπύρος Γιατράς, "φωτογράφισε" χωρίς να κατονομάσει τον Νότη Σφακιανάκη: «Τον χτίσαμε εμείς, το κάναμε πολύ μεγάλο και ο άνθρωπος τρελάθηκε. Άρχισε να λέει πράγματα που δεν τα καταλαβαίνει ούτε ο ίδιος. Ο συγκεκριμένος τραγουδιστής, σε ένα μεγάλο μας τραγούδι, προσπαθούσαμε να του εξηγήσουμε τι είναι οι ερινύες για να το τραγουδήσει. Δεν το κατάλαβε. Το τραγούδι έγινε μεγάλη επιτυχία, διαχρονικό. Ο άνθρωπος ξαφνικά άρχισε να κάνει θεωρείες και να λέει πράγματα που είναι δυσνόητα για τον ίδιο, όχι για μας». 

Στη συνέχεια, είπε: «Δεν έχω να πω τίποτα με το Νότη, μιλάμε άλλη γλώσσα. Δεν έχω καμία σχέση πια με το Νότη, ούτε θέλω να τον ακούω ούτε να τον βλέπω. Ανόητος, αγνώμων, αχάριστος, ούτε ξέρει τι του γίνεται»!   Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/ellada-kosmos/item/40403-spyros-giatras-o-notis-sfakianakis-einai-anoitos-agnomon-axaristos-oyte-kserei-ti-tou-ginetai-vinteo

 

 

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.