Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Έφυγε από τη ζωή, η συγγραφέας Καίτη Οικονόμου

Δελτίο Τύπου Εκδόσεων Ψυχογιός

Με μεγάλη μας λύπη αποχαιρετούμε την αγαπημένη συγγραφέα και μεταφράστρια Καίτη Οικονόμου, η οποία έχασε χθες τη μάχη με τον καρκίνο. Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ εκφράζουν τη μεγάλη θλίψη τους για αυτή την απώλεια και τα θερμά συλλυπητήριά τους προς την οικογένεια της συγγραφέως.

Τα βιβλία της Καίτης Οικονόμου αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες. Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ είχαν τη χαρά να εκδώσουν τα μυθιστορήματά της Λευκή ορχιδέα, Το φθινόπωρο της μάγισσας, Έρωτας πόλεμος και Η καρδιά θυμάται. Το τελευταίο μάλιστα τιμήθηκε πρόσφατα με το Βραβείο Κοινού «Public» στην κατηγορία των Μεγάλων Συγκινήσεων.

Η Καίτη Οικονόμου συνεργάστηκε, επίσης, με πολλούς εκδοτικούς οίκους ως μεταφράστρια. Στα δεκάδες έργα παγκοσμίως αναγνωρισμένων συγγραφέων τα οποία μετέφρασε συγκαταλέγονται και εκείνα της αγαπημένης σειράς βιβλίων του Χάρι Πότερ.

Η κηδεία της θα τελεστεί την Τετάρτη 2 Ιουλίου στις 16:00 από το νεκροταφείο Αγίων Αναργύρων.

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.