Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Νεκρός ο ηθοποιός Ρόμπιν Ουίλιαμς

Ο διάσημος ηθοποιός Ρόμπιν Ουίλιαμς βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, στη βόρεια Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Οι πρώτες ενδείξεις σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα αμερικάνικα ΜΜΕ, όσον αφορά στο θάνατο του 63χρονου ηθοποιού, κάνουν λόγο για προφανή αυτοκτονία «η οποία προκλήθηκε από ασφυξία». 

Η εκτίμηση αυτή φέρεται να έχει γίνει τις ιατροδικαστικές αρχές, αν και τα αίτια του θανάτου του διερευνώνται και αναμένεται επίσημη ανακοίνωση. Ο ηθοποιός, ο οποίος ζούσε με τη σύζυγό του, κηρύχθηκε νεκρός στις 12:02 τοπική ώρα κατά την ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών.

«Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί. Πάλευε με μια σοβαρή μορφή κατάθλιψης το τελευταίο διάστημα», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο προσωπικός βιογράφος του και προστίθεται: «Είναι μια τραγική και ξαφνική απώλεια. Η οικογένεια ζητά σεβασμό για την ιδιωτική τους ζωή κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ δύσκολης στιγμής».

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, είχε δώσει προσωπική μάχη με τον εθισμό κατά το παρελθόν και εισαχθεί σε κέντρο αποκατάστασης στη Μινεσότα ώστε να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του.

Από την Athens Voice

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.