Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Αυτές είναι οι νέες ταινίες του Ρόμπιν Ουίλιαμς που θα δούμε χωρίς αυτόν!

Προτού το αστέρι του σβήσει άφησε πίσω του τέσσερις ολοκληρωμένες ταινίες

Μπορεί εκείνος να έφυγε από τη ζωή αιφνιδίως το βράδυ της Δευτέρας -βρέθηκε νεκρός, σε ηλικία 63 ετών, στο σπίτι του στη Βόρεια Καλιφόρνια με τις πρώτες ενδείξεις να κάνουν λόγο για αυτοκτονία, η οποία προήλθε από ασφυξία-, ωστόσο το έργο του παραμένει ζωντανό για να μας υπενθυμίζει το πηγαίο ταλέντο του.

Προτού το αστέρι του σβήσει για πάντα, ο Ρόμπιν Ουίλιαμς άφησε πίσω του τέσσερις ολοκληρωμένες ταινίες, που αναμένεται να προβληθούν στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στους επόμενους 12 μήνες.

Αρχή γενομένης στις 7 Νοεμβρίου με την αμερικάνικη πρεμιέρα της κωμωδίας «Merry Friggin’ Christmas». Ένα μήνα μετά, στις 19 Δεκεμβρίου, θα τον απολαύσουμε για ακόμη μία φορά στο ρόλο του Τέντι Ρούσβελετ στην ταινία «Night at the Museum: Secret of the Tomb» με τον Μπεν Στίλερ, ενώ μέσα στο 2015 αναμένεται η παιδική ταινία «Absolutely Anything», όπου ο ηθοποιός χάρισε τη φωνή του στον ήρωα Dennis the Dog.

Να σημειωθεί πως αναμενόταν επίσης να συμμετάσχει σε δύο ταινία, όμως δεν πρόλαβε… Πρόκειται για το φιλμ «A Film By Alan Stuart Eisner» και για το σίκουελ του «Mrs. Doubtfire», που σχεδίαζε να κυκλοφορήσει η εταιρεία παραγωγής «20th Century Fox».

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.