Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Έφερνε στο σπίτι κόπρανα ζώων και κατουριόταν πάνω του.

Σοκαριστικές αποκαλύψεις από τις καθαρίστριες του Michael Jackson

Η Neverland το «βασίλειο» του Michael Jackson, φαίνεται πως έκρυβε πολλά και κυριολεκτικά βρώμικα, μυστικά. Ο άνθρωπος που έγραψε τη δική του ιστορία στην ποπ μουσική είχε μια πλευρά που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί: ήταν βρωμιάρης.

Ένα άρθρο της New York Post κάνει τον γύρο του κόσμου αποκαλύπτει πως ο βασιλιάς της ποπ δεν είχε καθόλου καλή σχέση με την καθαριότητα.

Η εφημερίδα μίλησε με πέντε πρώην καθαρίστριες οι οποίες ισχυρίζονται ότι ο Michael Jackson κουβαλούσε κόπρανα ζώων από τους στάβλους μέσα στο σπίτι και μάλιστα τις απειλούσε ότι εάν του πάνε κόντρα θα τα έκανε μπάλες και θα τους τα πέταγε.

Μάλιστα ισχυρίζονται πως ήταν τακτικός και καθαρός μέχρι και το 1993 οπότε ο 13χρονος Jordan Chandler τον κατηγόρησε για σεξουαλική παρενόχληση αναγκάζοντας τον σταρ να πληρώσει στην οικογένειά του το ποσό των 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

Δεν είχε κανένα πρόβλημα να ξεκουμπώσει το φερμουάρ του και να ουρήσει μέσα στο σπίτι, όπου ήθελε, όποιος κι αν ήταν μπροστά. Επίσης ουρούσε στο κρεβάτι του το οποίο ήταν γεμάτο μισοφαγωμένα γεύματα και σκουπίδια. Παράλληλα απαιτούσε να μην του αλλάζουν τα σεντόνια.

«Πολλές φορές έπρεπε να μπω κρυφά για να του αλλάξω σεντόνια. Δεν μπορούσα να καταλάβω πως μπορούσε να κοιμάται με τέτοια βρωμιά» είπε μία από τις καμαριέρες. «Υπήρχαν κάλτσες και εσώρουχα στο κρεββάτι, μισοφαγωμένο κοτόπουλο και πατάτες, άδεια μπουκάλια κρασί και ουίσκι στο πάτωμα. Και κατουριόταν πάνω του, το μέρος βρωμούσε».

Στη συνέχεια οι πέντε γυναίκες αναφέρονται και στον εθισμό του στα ναρκωτικά λέγοντας ότι ο βασιλιάς της ποπ ήταν συνεχώς υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών που προφανώς τον ωθούσαν σε αυτές τις πράξεις.

«Αντιδρούσε ουρλιάζοντας και απαιτούσε καθαριότητα μόνο όταν οι καναπέδες του σπιτιού έπιαναν κοριούς».

Οι πρώην εργαζόμενες αποκαλύπτουν επίσης πως μισούσε τους ιδρυτές της DreamWorks (Steven Spielberg, David Geffen, Jeffrey Katzenberg) επειδή έλεγε πως του είχαν κλέψει για το λογότυπο την ιδέα με το αγόρι που ισορροπεί στην άκρη του φεγγαριού. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτουν, είχε φτιάξει στο υπνοδωμάτιό του έναν στόχο με τις φωτογραφίες τους και πετούσε βελάκια.

Αποκαλούσε άσπλαχνες βδέλλες τους συγγενείς του και έβαζε τους υπαλλήλους του να του αγοράζουν τα περιοδικά που είχαν φωτογραφίες τους, τις οποίες και έσκιζε και τις έκανε κομφετί.

Όσο για τα πιο περίεργα πράγματα που αρνιόταν να πετάξει, ήταν μια μουσκεμένη, χρησιμοποιημένη πάνα μωρού, κι ένα φορεμένο εσώρουχο σε μικρό μέγεθος.

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.