Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Celine Dion: Ανακοίνωσε ότι σταματάει το τραγούδι!

Βάζοντας σε προτεραιότητα την οικογένεια της η διάσημη τραγουδίστρια Celine Dion αποσύρεται από τη μουσική σκηνή επ΄αόριστον, όπως η ίδια ανακοίνωσε...


Με δημοσίευμα στις 13 Αυγούστου 2014 η μεγάλη καλλιτέχνης πληροφόρησε το ευρύ κοινό ότι θα επικεντρωθεί στα θέματα υγείας του συζύγου της, Rene Angelil.


Ο επί 20 χρόνια σύζυγος της Dion, 72χρονος Angelil, υπέστη σοβαρή χειρουργική επέμβαση για όγκο στο λαιμό, τον περασμένο Δεκέμβριο. Είχε διαγνωστεί από το 1999 ότι πάσχει από καρκίνο κι έκτοτε κάνει θεραπείες.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Celine Dion ανέφερε ότι ήταν μια πολύ στρεσογόνα και δύσκολη περίοδο γι΄αυτήν να αγωνίζεται με την αρρώστια του συζύγου της, να ασχολείται με την καριέρα της και να μεγαλώνει τρία παιδιά, τον Rene-Charles, 13, και 4χρονα δίδυμα Eddy και Nelson.


Επίσης η τραγουδίστρια της μεγάλης επιτυχίας "Because You Loved Me" έχει και η ίδια θέματα υγείας. Προσφάτως έχει ακυρώσει πολλές παραστάσεις εξαιτίας μιας αρρώστιας που της προκάλεσε φλεγμονή στους μύες του λαιμού της.


Όπως είπε"Θέλω να αφιερώσω κάθε ίντσα του εαυτού μου, της δύναμης και της ενέργειάς μου στην θεραπεία του συζύγου μου. Είναι σημαντικό για μένα αυτή την περίοδο να βρίσκομαι κοντά σε αυτόν και στα παιδιά μας. Απολογούμαι σε όλους τους fans μου που όλα τα χρόνια μου έδωσαν την στήριξη και την αγάπη τους»

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.