Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Άλλοι κάνουν μπάνια, και η Ελισάβετ Σπανού πήγε για σπουδές στο Λος Άντζελες

Στην Αμερική βρίσκεται αυτή την περίοδο η Ελισάβετ Σπανού και ο λόγος δεν είναι οι διακοπές, όπως θα μπορούσε να φανταστεί κανείς, αλλά η παρακολούθηση ενός κύκλου σπουδών μιούζικαλ σε ακαδημία που εδρεύει στο Λος Άντζελες.

Μετά από έναν ιδιαίτερα φορτωμένο επαγγελματικά χειμώνα, καθώς, εκτός από τις μουσικές της υποχρεώσεις, τα πρωινά συμμετείχε στο «Πρωινό mou» η γοητευτική Ελισάβετ, αρνήθηκε τον ήλιο και τη θάλασσα της Ελλάδας, προκειμένου να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο ως τραγουδίστρια. Για έναν περίπου μήνα έχει αφοσιωθεί στην παρακολούθηση σεμιναρίων πάνω στο θέατρο, το τραγούδι και το χορό, ενώ φροντίζει να ξεκλέβει και λίγο χρόνο, προκειμένου να θαυμάσει από κοντά ορισμένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πολύχρωμης και πολύβουης πόλης.

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.