Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Madonna σε Gaga: Είσαι μια μιμήτρια, αλλά δεν μπορείς να γίνεις σαν εμένα. Θέλω πνευματικά δικαιώματα!

«Είσαι μια μιμήτρια, πού είναι τα πνευματικά μου δικαιώματα; Είσαι όμορφο κορίτσι, αυτό το αναγνωρίζω.  Αλλά το να κλέψεις τη συνταγή μου είναι μια άσχημη πόζα . Με μελέτησες αρκετά σκληρά;  Ποτέ δεν θα γίνεις – θες απλά να γίνεις εγώ . Σαν μια αδελφή διαταραγμένη, ποιος θα σε βοηθήσει; Στη φαντασία σου μπορείς να τα προσπαθήσεις όλα. Αλλά δεν μπορείς να γίνεις σαν εμένα. Μπορεί να φαίνεσαι αληθινή και να ακούγεσαι αληθινή. Αλλά θα βρίσκεσαι πάντα δύο βήματα πίσω μου» λένε οι στίχοι του νέου τραγουδιού «Two Steps Behind», της Madonna. Σε ποια αναφέρεται στην…Lady Gaga!

Μπορεί η 28χρονη εκκεντρική τραγουδίστρια να διατυμπανίζει πως για εκείνη η 56χρονη βασίλισσα της ποπ είναι το πρότυπό της, η Madonna όμως, δε φαίνεται καθόλου να συγκινείται το αντίθετο μάλιστα.

Από τα «καρφιά» της Madgi δεν γλίτωσε ούτε ο πρώην σύζυγός της, Gay Richie. Στο άλλο της καινούργιο κομμάτι με τίτλο «Heartbreak City» η τραγουδίστρια αναφέρει ότι τη «στοιχειώνει» η ανάμνηση της σχέσης τους και ότι αισθάνεται ότι τη χρησιμοποίησε για να κερδίσει δόξα. «Μου είπες ότι ήμουν η βασίλισσά σου. Προσπάθησα να σου δώσω τα πάντα. Και τώρα ζητάς την ελευθερία σου» αναφέρουν μεταξύ άλλων οι στίχοι.

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.