Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Γιάννης Μπέζος: ΤΕΛΟΣ για μένα τα σίριαλ! ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.

Πως δεν πρόκειται να κάνει τηλεόραση με τον τρόπο που γνωρίζαμε μέχρι τώρα ξεκαθαρίζει ο Γιάννης Μπέζος ο οποίος δεν δείχνει να βάζει στο πρόγραμμά του μέσα στο επόμενο διάστημα κάποια τηλεοπτική δουλειά.

Στην ερώτηση αν η μικρή οθόνη υπάρχει για εκείνον στο μενού της σεζόν, ο ηθοποιός τονίζει στη real: «Ούτε αυτής της σεζόν, ούτε καµίας επόµενης µε τον τρόπο που το έκανα ως τώρα, µε την ευθύνη µιας σειράς δηλαδή. Αν τύχει κάτι ξεχωριστό και µικρό µπορεί και να το κάνω, αλλά θεωρώ ότι το κεφάλαιο «σίριαλ» έχει κλείσει για µένα ύστερα από τόσα πολλά χρόνια. Τα χόρτασα και µε χόρτασαν».

Η θεατρική εκποµπή που είχες προτείνει στην ΝΕΡΙΤ τι έγινε; Περίµενες το «πράσινο φως»...

«Το πράσινο περίµενα, αλλά άναψε... κόκκινο. ∆εν τη θέλουν, δεν µπορούν, λένε, να την εντάξουν στο πρόγραµµά τους. Ποιο πρόγραµµά τους, µη µε ρωτήσεις. Λες να είναι αλλού προσανατολισµένοι; Ή να µην είναι πουθενά προσανατολισµένοι; Θα σε γελάσω και δεν το θέλω. ∆εν είµαι τέτοιος τύπος, µε ξέρεις (γέλια). Ηταν µια χαµηλού κόστους εκποµπή, µε µια σειρά συνεντεύξεων που θα έκανα. ∆εν ζήτησα να κάνω υπερπαραγωγή. Αλλά δεν είµαι του γούστου τους φαίνεται. Περί ορέξεως, ξέρεις!

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.