Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Τηλεμαραθώνιος της Unicef στη ΝΕΡΙΤ, με Πάνο Βλάχο, Μαρία Κορινθίου, Νίκο Μουτσινά, κ.α

Μεγάλο Τηλεμαραθώνιο Αγάπης διοργανώνουν η ΝΕΡΙΤ και η Ελληνική Επιτροπή της Unicef τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου από τις 19.15 έως τις 00.30, με στόχο την καταπολέμηση της φτώχειας και του υποσιτισμού των παιδιών.

Τον τηλεμαραθώνιο θα παρουσιάσουν η Ρίκα Βαγιάννη, ο Νίκος Μουτσινάς, ο Πάνος Βλάχος, ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο Θανάσης Πάτρας, η Χριστίνα Λαμπίρη, η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης.

Στο στούντιο της ΝΕΡΙΤ θα βρεθούν καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, αθλητές και συγγραφείς, οι οποίοι θα δώσουν το δικός τους μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης, καθώς και παιδιά από δημόσια και ιδιωτικά σχολεία από όλη την Ελλάδα που θα καταθέσουν τους κουμπαράδες τους για την στήριξη της Unicef.

Κατά τη διάρκεια του τηλεμαραθωνίου θα γίνουν απευθείας συνδέσεις με τα δελτία ειδήσεων όλων των καναλιών εθνικής εμβέλειας, με τους μεγάλους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας αλλά και με 11 μεγάλα κανάλια και ραδιοσταθμούς της περιφέρειας.

Μήνυμα συμπαράστασης θα στείλουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας και ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Φέτος, η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της Unicef συμπαραστέκεται στα πρώην ΠΙΚΠΑ και στο Κέντρο Βρεφών Μητέρα και επιχειρεί να βοηθήσει το δύσκολο έργο τους. Η ομάδα εργασίας του Τηλεμαραθωνίου απευθύνθηκε σε ελληνικές και άλλες εταιρείες που εδρεύουν στη χώρα μας και ζήτησε τη βοήθεια τους σε παιδικές τροφές, κλινοσκεπάσματα και εξοπλισμό δωματίου. Η ανταπόκριση υπήρξε εντυπωσιακή και ένας μεγάλος αριθμός προϊόντων συγκεντρώθηκε, για να ανακουφίσει τα 250 περίπου παιδιά που φιλοξενούνται στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Αττικής.

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.