Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Επιμένουν στο Mega για τους «Πρωταγωνιστές».

Παρά την απαγόρευση της Ανακρίτριας του Πρωτοδικείου Κω, να μην μεταδοθούν αύριο (23.30) οι «Πρωταγωνιστές» με το Σταύρο Θεοδωράκη, στο Mega επιμένουν και έχουν προγραμματίσει κανονικά την προβολή της εκπομπής.
 

Το κανάλι και σήμερα το πρωί απέστειλε δελτίο Τύπου με το οποίο ενημέρωνε αναλυτικά για τη θεματολογία της εκπομπής που έχει να κάνει με την πρόσφατη τραγωδία στο Φαρμακονήσι με τη βύθιση του τουρκικού σκάφους «Conzuru», στις 20 Ιανουαρίου που στοίχισε τη ζωή σε 11 ανθρώπους.

Να σημειωθεί ότι η Ανακρίτρια έχει απαγορεύσει την προβολή των «Πρωταγωνιστών» με το αιτιολογικό ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η δικαστική έρευνα για τα αίτια της τραγωδίας και τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.