Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Σμαράγδα Καρύδη στο «ΛΑΜΠΑΤΕΡ».

Λίγες μόνο ημέρες πριν από την θεατρική τους πρεμιέρα στην έμμετρη «ηρωική κωμωδία» του Εντμόν Ροστάν «Συρανό ντε Μπερζεράκ», ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Σμαράγδα Καρύδη είναι καλεσμένοι στην εκπομπή «ΛΑΜΠΑΤΕΡ», που θα προβληθεί την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου στις 22:50 από το Novalifε. Οι δύο ηθοποιοί συζητούν με τον Λάμπη Ταγματάρχη και την Μυρτώ Κοντοβά για τη νέα τους θεατρική δουλειά που σκηνοθετεί ο Γιάννης Κακλέας, ενώ κάνουν αναδρομή και στην έως τώρα θεατρική και τηλεοπτική τους παρουσία.



Σε μια ενδιαφέρουσα τηλεοπτική συζήτηση, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Σμαράγδα Καρύδη σχολιάζουν τις δυσκολίες και την ανασφάλεια του επαγγέλματος του ηθοποιού. Συγκρίνοντας το θέατρο με την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, οι δύο αγαπημένοι πρωταγωνιστές στέκονται ιδιαίτερα στη μαγεία του θεάτρου, στη σχέση κοινού και ηθοποιού, στην ενέργεια που δίνει το χειροκρότημα, αλλά και στην επίδραση της τηλεόρασης στην καριέρα τους.

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.