Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Η Σοφία Αλιμπέρτη στον Alpha.

Ήταν 25 Σεπτεμβρίου 2004, όταν ο ALPHA εγκαινίασε τη ζώνη του σαββατοκύριακου με την ψυχαγωγική εκπομπή «Αυτό μας έλειπε». Την παρουσίασή της είχε αναλάβει η Σοφία Αλιμπέρτη, έχοντας δίπλα της τον Θανάση Πάτρα.

 

Η εκπομπή σημείωνε υψηλές τηλεθεάσεις με την ηθοποιό να κερδίζει πολύ καλές κριτικές ως παρουσιάστρια και έτσι συνεχίστηκε και την επόμενη σεζόν, όπου όμως, η Αλιμπέρτη έφυγε για να πάει στον ΑΝΤ1 και να παρουσιάσει τον 4ο κύκλο του «Fame Story», ενώ την επόμενη σεζόν ξεκίνησε στο σταθμό του Αμαρουσίου κάθε σαββατοκύριακο την εκπομπή «Καλομελέτα κι έρχεται».

Έκτοτε, μετά την ξαφνική αποχώρησή της από τον ALPHA, οι σχέσεις του σταθμού της Κάντζας με την Αλιμπέρτη δεν ήταν και τόσο καλές. Φαίνεται όμως, ότι με το πέρασμα των χρόνων οι σχέσεις αποκαταστάθηκαν.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου, η Σοφία Αλιμπέρτη επιστρέφει στον ALPHA ως καλεσμένη στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά». Η παρουσιάστρια θα είναι καλεσμένη στην εκπομπή που από το 2004 που τα στελέχη του σταθμού δημιούργησαν την ψυχαγωγική ζώνη του σαββατοκύριακου με την Αλιμπέρτη, παραμένει σε λειτουργία.  Την ερχόμενη Κυριακή στις 23 Φεβρουαρίου η Σοφία Αλιμπέρτη θα εμφανιστεί ξανά μετά από χρόνια στη συχνότητα του ALPHA και θα έχει πολλά να πει, αφού άλλωστε τα τελευταία χρόνια δεν δίνει συνεντεύξεις.

Θα έχει λοιπόν ενδιαφέρον να δούμε την εκπομπή και τι θα ρωτήσουν οι Κατερίνα Καραβάτου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Παύλος Σταματόπουλος και Ευθύμης Ζησάκης την καλεσμένη τους Σοφία Αλιμπέρτη. Όπως επίσης θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν η εμφάνιση της ηθοποιού στο κανάλι της Κάντζας θα είναι μόνο για την ψυχαγωγική εκπομπή του σαββατοκύριακου, ή αν πρόκειται να υπάρξει και συνέχεια, τώρα που φαίνεται ότι… αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις τους!

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.