Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Αυτή θα είναι η πρωταγωνίστρια στο νέο σίριαλ του Αρβανίτη από τα Κλεμμένα Όνειρα.

Η Κωνσταντίνα Κλαψινού φαίνεται πως είναι το next best thing της ελληνικής μυθοπλασίας. Σύμφωνα με το TV ΖΑΠΙΝΓΚ, θα είναι η βασική πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Δημήτρη Αρβανίτη "Δικαίωση'' που θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Οκτώβριο στο Mega.

Η νεαρή ηθοποιός, την οποία τώρα τη βλέπουμε υποδύεται την Νάντια στα «Κλεμμένα Ονειρα» υπέγραψε τις προηγούμενες ημέρες για να είναι η κεντρική ηρωίδα, ονόματι Μυρτώ, η οποία θα είναι το θετικό πρόσωπο της οικογένειας, το «καλό» στοιχείο, σε αντίθεση με την αδελφή της Τζίνα, η οποία ως το «εξώγαμο» τέκνο της μητέρας της θα είναι εκείνη που θα θελήσει να πάρει εκδίκηση.

Επίσης, ακούγεται έντονα και η παρουσία ακόμα 2 πρωταγωνιστών από τα Κλεμμένα Όνειρα στη νέα σειρά του Αρβανίτη. Η μία θα είναι η Σάννυ (Μυριέλλα Κουρεντή) αλλά και ο Δημήτρης Μαλτέζος (Αλέξανδρος Σταύρου).

Πηγή: TV ΖΑΠΙΝΓΚ

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.