Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Νέα σειρά με Γεωργούλη - Παπουτσάκη κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ την Κυριακή.

«Ευτυχίας 22», είναι η νέα κωμική σειρά αυτοτελών επεισοδίων που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 15 Ιουνίου στις 22.00 με ένα διπλό επεισόδιο και θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Ευτυχίας 22» είναι ο δρόμος που φιλοξενεί τους πρωταγωνιστές της σειράς και που μπορεί να ξεκινάει με έναν πόλεμο των φύλων, όλα δείχνουν όμως, πως θα καταλήξει σε ένα μεγάλο έρωτα.



Δύο είναι τα κεντρικά πρόσωπα η Χριστίνα και ο Χάρης:

Η Χριστίνα(Κατερίνα Παπουτσάκη) ήρθε στα 18 της στην Αθήνα, γιατί πέρασε στο Μαθηματικό τμήμα του Πανεπιστημίου.
Έπιασε δουλειά σε ένα ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ, ενώ ταυτόχρονα σπούδαζε. Δουλειά και σπουδές ήταν το ζητούμενο στη ζωή της και τα κατάφερε και στα δύο πολύ καλά!
Δέκα χρόνια μετά, τη συναντάμε και με πτυχίο, αλλά και να έχει κληρονομήσει με την αξία της το ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ, μια και όταν ο υπερήλικας ιδιοκτήτης του πέθανε, της το έγραψε στη διαθήκη του.
Η Χριστίνα είναι πανέμορφη, σύγχρονη, εργασιομανής και φανατική αντικαπνίστρια. Δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής κανένα σοβαρό δεσμό, γιατί με τους άντρες λειτουργεί σαν μαθηματικός: τους βάζει δύσκολες ασκήσεις.
Θεωρεί ότι όλα λύνονται με μαθηματική λογική και προσπαθεί να λύσει την πιο δύσκολη εξίσωση, που είναι.. η εξίσωση των δύο φύλων.


Ο Χάρης (Αλέξης Γεωργούλης) είναι εγγονός του απελθόντος ιδιοκτήτη Λευτέρη Ταμπουράκη.
Γεννήθηκε στην Αφρική. Οι γονείς του ήταν και οι δύο "Γιατροί χωρίς σύνορα". Αλλά εκείνος έγινε .. "Οδοντογιατρός χωρίς σύνορα".
Γύρισε όλο τον κόσμο και κατέληξε στην Τζαμάικα. Κάθε μήνα ο παππούς του, εκτός από χρήματα, του έστελνε και μπισκότα, γι αυτό έχει συνδέσει τα μπισκότα με μυρωδιά από Ελλάδα.
Ο Χάρης έχει αυτοπεποίθηση, λατρεύει τα ζώα, αγαπάει την ήσυχη και υγιεινή ζωή.
Είναι επίσης τρυφερός, γοητευτικός, προστατευτικός, μεγαλόψυχος, φιλάνθρωπος, κοσμογυρισμένος, γενναίος… με άλλα λόγια το όνειρο κάθε γυναίκας.
Για τη Χριστίνα όμως γίνεται εφιάλτης: τον ερωτεύεται από την πρώτη στιγμή, όμως δεν το παραδέχεται ούτε στον ίδιο της τον εαυτό.

Η ιστορία ξεκινάει όταν μια κατασκευαστική έχει συμφωνήσει με όλους τους ιδιοκτήτες του τετραγώνου να δώσουν τις περιουσίες τους για αντιπαροχή.
Η Χριστίνα δε θέλει, όμως της είναι δύσκολο να αρνηθεί χωρίς να έρθει σε σύγκρουση με την γειτονιά, γι αυτό φωνάζει τους αγαπημένους φίλους της, Θάνο και Φανή, να της βρουν μια δικαιολογία.
Η δικαιολογία εμφανίζεται από τον ουρανό, όταν ανακαλύπτει από τον συμβολαιογράφο ότι της ανήκει μόνο το 50% του μαγαζιού και ότι το υπόλοιπο 50%, μπορεί μεν να το διαχειρίζεται, αλλά ανήκει στον εξαφανισμένο-εγγονό του κυρίου Λευτέρη.
Το μαγαζί θα της ανήκει ολοκληρωτικά, μόνο αν στα επόμενα 10 χρόνια δεν εμφανιστεί ο εγγονός.
Η Χριστίνα δεν στεναχωριέται καθόλου μ’ αυτό το νέο, αντίθετα χαρούμενη δηλώνει στους εργολάβους και στη γειτονιά ότι το μαγαζί δεν πουλιέται, όχι γιατί δεν θέλει, αλλά γιατί δεν είναι στο χέρι της!
Ακριβώς εκείνη την στιγμή εμφανίζεται ο Χάρης. Ο Χάρης χρειάζεται χρήματα για να φύγει πίσω στην Τζαμάικα. Θέλει μανιωδώς να πουλήσει το μαγαζί, δυστυχώς όμως δε μπορεί, πρώτον γιατί υπάρχει η Χριστίνα και δεύτερον γιατί.. την ερωτεύεται!
Ξεκινάει λοιπόν στην οδό "Ευτυχίας 22" ένας πόλεμος των φύλων, που όλα δείχνουν ότι θα καταλήξει σε μεγάλο έρωτα, μιας και πίσω από το πρόσωπο της φανατικής τεχνοκράτισσας υπάρχει μια αθεράπευτα ρομαντική γυναίκα.
«Ευτυχίας 22» μία σειρά γεμάτη με τις ...κωμικοτραγικές περιπέτειες των πρωταγωνιστών της.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Αλέξης Γεωργούλης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Ζήσης Ρούμπος, Σύνθια Μπατσή, Δημήτρης Μάκκας, Δημήτρης Mπικηρόπουλος.
Σκηνοθεσία: Σπύρος Μιχαλόπουλος
Σενάριο: Δήμητρα Πούλκου
Εταιρία Παραγωγής: Art Factory

 

ΠΗΓΗ: ZAPPIT.GR

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.