Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Η Κατερίνα Λάσπα, επιστρέφει στην τηλεόραση.

Η Κατερίνα Λάσπα είναι ένα βήμα πριν υπογράψει με την ΝΕΡΙΤ για να είναι η κεντρική παρουσιάστρια στην νέα καθημερινή εκπομπή που θα ξεκινήσει από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Όπως δήλωσε στενός συνεργάτης της Κατερίνας Λάσπα στο FTHIS.GR,  η εκπομπή θα έχει χαρακτήρα infotainment, θα διαρκεί περίπου 2 ώρες και θα μεταδίδεται καθημερινά στην απογευματινή ζώνη της κρατικής τηλεόρασης. Μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί από την διοίκηση του καναλιού ποια θα είναι η ακριβής ώρα μετάδοσης της εκπομπής, το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως θα ενταχθεί κάποιο δίωρο από τις 12 έως τις 5 το απόγευμα.

Επίσης, η ίδια πηγή αναφέρει πως έχουν ήδη επιλεγεί οι συνεργάτες της Κατερίνας Λάσπα, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες, ενώ στόχος της εκπομπής είναι να αποτελέσει μια διαφορετική, πιο εναλλακτική πρόταση έναντι των αντίστοιχων προγραμμάτων των ιδιωτικών καναλιών. Το team της εκπομπής θέλει να παρουσιάσει στους τηλεθεατές ένα πολυθεματικό τηλεοπτικό προϊόν, με διάσημους καλεσμένους, χρηστικές συμβουλές αλλά και όλα όσα απασχολούν σήμερα την ζωή μας. Προς το παρόν, η εκπομπή της Κατερίνας Λάσπα βρίσκεται στην διαδικασία της αξιολόγησης από τα διευθυντικά στελέχη της ΝΕΡΙΤ, ενώ οι τελικές υπογραφές αναμένεται να "πέσουν" μετά τις 20 Ιουλίου 2014.

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.