Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Όλα όσα θα δούμε τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1

Tα βασικά στοιχεία του προγράμματος του ΑΝΤ1 για τη σεζόν 2014-2015 παρουσίασε στους τηλεοπτικούς συντάκτες ο Γιάννης Λάτσιος, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σύμφωνα με την «Ελευθεροτυπία», κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ανακοινώθηκε ότι τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα επανέλθουν όλα τα δυνατά σημεία του προγράμματος. Στην πρωινή ζώνη του καναλιού παραμένει ο Γιώργος Παπαδάκης και ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά. Οι «Ράδιο Αρβύλα» αναμένεται να είναι στους τηλεοπτικούς δέκτες και τη νέα χρονιά.

Νέα σήριαλ θα γεμίζουν επίσης την prime time ζώνη του καναλιού. Στον «αέρα» θα βγει η νέα σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα «Τρίχες», η καθημερινή σειρά «Οι συμμαθητές», η γελαστική «Turkish for Beginners» (αναμένεται ο ελληνικός τίτλος) και το σήριαλ μυστηρίου «Η εκδρομή».

Κάθε Πέμπτη θα έχει επίσης Europa League και το Μουντομπάσκετ τον Σεπτέμβριο…

Τέλος, ο ΑΝΤ1 φαίνεται πως γυρνά την πλάτη πλέον στις τουρκικές σαπουνόπερες. Κατά την παρουσίαση ο Γιάννης Λάτσιος είχε μια κουβέντα για την περίπτωσή τους: «Δέχομαι ότι οι οικονομικές δυσκολίες αλλοίωσαν το μείγμα προγράμματος. Αλλά δεν ήταν στρατηγική επιλογή τα τούρκικα για να αποφύγουμε το ελληνικό πρόγραμμα».

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.