Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Μάρτυρας υπεράσπισης έκπληξη στη δίκη Τσοχατζόπουλου για τις 16/01

Έναν μάρτυρα υπεράσπισης «έκπληξη» πρότεινε ο Άκης Τσοχατζόπουλος ο οποίος δικάζεται για τις «χρυσές μίζες» των εξοπλιστικών.

Σύμφωνα με τον συνήγορο του Γιάννη Παγορόπουλο ο Αντώνης Λιβάνης, ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Ανδρέα Παπανδρέου καλείται να υπερασπιστεί τον πρώην υπουργό. Αν καταθέσει ο κ. Λιβάνης θα είναι το πρώτο πολιτικό πρόσωπο που θα υπερασπιστεί τον Άκη Τσοχατζόπουλο. Φυσικά, πρόκειται για μια κατάθεση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς ο κ. Λιβάνης είναι ένα από τα ιστορικά πρόσωπα του ΠΑΣΟΚ που γνώριζαν πρόσωπα και πράγματα της κρίσιμης περιόδου.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ακροαματικής διαδικασίας οι συνήγοροι του Άκη Τσοχατζόπουλου υπέβαλαν νέο αίτημα προκειμένου να κληθούν τα μέλη του ΚΥΣΕΑ καθώς όπως είπαν δεν μπορεί να αποδειχθεί ότι ο πρώην υπουργός δωροδοκήθηκε αν δεν καταθέσουν και εκείνοι που συναποφάσισαν.

Η δίκη θα συνεχιστεί την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου.

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.