Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Με το ΣΥΡΙΖΑ κατεβαίνει η Ραχήλ Μακρή στην Κοζάνη

Επισημοποιήθηκε ο «γάμος» της Ραχήλ Μακρή με το ΣΥΡΙΖΑ μετά από πολλά σκαμπανευάσματα. Η ανεξάρτητη βουλευτής προερχόμενη από τους Ανεξάρτητους Έλληνες τελικά θα «κατέβει» ως υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη.

Η υποψηφιότητα της Ραχήλ Μακρή απασχόλησε ιδιαιτέρως τη χθεσινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής στην Κουμουνδούρου, καθώς είχαν σημειωθεί αντιδράσεις τόσο σε επίπεδο νομαρχιακής, όσο και από την Αριστερή Πλατφόρμα.

Την τελική απόφαση για το «πράσινο» φως στην υποψηφιότητα Μακρή στην Κοζάνη έδωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος φέρεται να πήρε πάνω του το θέμα και λίγο μετά τις 12:00 να επικοινωνεί με την κ. Μακρή. και να επισημοποιεί την συμπόρευση.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες η υποψηφιότητά της είχε τεθεί εν αμφιβόλω καθώς της είχε προταθεί να κατέβει στα Γρεβενά, πρόταση την οποία η ίδια είχε απορρίψει.

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.