Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Νέα Δημοκρατία: Η χώρα-πρότυπο του κ. Τσίπρα έβαλε στρατό να φρουρεί τα σούπερ μάρκετ

Επίθεση εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία κατά του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή δηλώσεις στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία, «τόσο ο κ. Τσίπρας, όσο και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, θέλουν την Ελλάδα, Βενεζουέλα».

«Σήμερα η χώρα-πρότυπο του κ. Τσίπρα, η Βενεζουέλα, έβαλε το στρατό να φρουρεί τα σούπερ μάρκετ και τα παντοπωλεία.

Ευχόμαστε να μην είναι εικόνες από το μέλλον, αν επικρατήσουν οι ιδέες του ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας εφαρμόσει όσα μόνον σήμερα είπαν τα στελέχη του π.χ. ο κ. Τόλιος για “εκβιασμούς και στάση πληρωμών”, ο κ. Λαπαβίτσας για “έκρηξη και ρήξη του Σύριζα με την Ε.Ε.” και ο κ. Βαρεμένος για “άμεση έξοδο της Ελλάδας από το ΝΑΤΟ”», σημειώνει η Νέα Δημοκρατία και συνεχίζει:

«Άλλωστε, ο ίδιος ο κ. Τσίπρας σε συνέντευξή του ονειρεύεται να κάνει τη χώρα Βενεζουέλα, δηλώνοντας ότι "Η Βενεζουέλα αποτελεί ένα μοντέλο που πρέπει να ακολουθήσουμε ώστε να αφήσουμε πίσω το καπιταλιστικό μοντέλο που κυριαρχεί σήμερα στην Ευρώπη. Ο Ούγκο Τσάβες πέτυχε σημαντικά πράγματα για τη χώρα του με ειρηνικό τρόπο. Προχώρησε στην εθνικοποίηση των φυσικών παραγωγικών πόρων. Και το έκανε ενώ δεχόταν διαρκώς επιθέσεις από το μεγάλο κεφάλαιο. (Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στο λατινοαμερικάνικο κανάλι Telesur)».

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.