Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Σοφία Βούλτεψη: Είναι δυνατόν η νέα Κυβέρνηση να ειναι χωρίς γραβάτες και αξύριστη; Εγώ ήμουν στην πένα!

Αγανακτισμένη δήλωσε η Σοφία Βούλτεψη με την εμφάνιση των Υπουργών κατά τη χθεσινή ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια της κ. Βούλτεψη, πυροδότησαν έντονες αντιδράσεις στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ με το left.gr να απαντά:

«Με στυλιστικές αναφορές της στο Mega, στυλίτευσε το look των αριστερών της κυβέρνησης. Και φυσικά όλοι καταλαβαίνουμε ότι έχει δίκιο. Τα μέλη της προηγούμενης κυβέρνησης φρόντιζαν να είναι καλοντυμένα όταν απευθύνονταν στην εξαθλιωμένη κοινωνία για να εξαγγείλουν ότι θα την εξαθλιώσουν κι άλλο. Πώς να εμφανιστείς απεριποίητος και αχτένιστος μπροστά στον άνεργο, την πεινασμένη, τον συνταξιούχο με το κομμένο ρεύμα...»

Από την πλευρά του ο βουλευτής Καστοριάς, Βασίλης Διαμαντόπουλος, επεφύλασσε ένα πολύ πικρόχολο πολιτικό σχόλιο μέσω Twitter:

DiamantopoulosV ‏@vdiamanto

Τώρα που δεν εξαρτάται η χώρα μας απο εσάς,μπορείτε να προκαλείτε το γέλιο ελεύθερα...Το μαλλί πως είναι?

kontranews.gr

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.