Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Εξομολογήσεις από τον Γιώργο Παπανδρέου

Με κιθάρα και ελληνική μουσική έριχνε τις γυναίκες ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, όπως τουλάχιστον ο ίδιος υποστηρίζει σε συνέντευξη του στην εφημερίδα του Όρεγκον «Oregonian».

Ο πρώην πρωθυπουργός έδωσε συνέντευξη στην οποία μεταξύ άλλων εκφράζει το παράπονο του για τη στάση του Αντώνη Σαμαρά, τονίζοντας ότι εκμεταλλεύτηκε τον πόνο του κόσμου.




Ο Γιώργος Παπανδρέου λέει ότι γνώριζε ότι θα του στοίχιζε πολιτικά όταν προχώρησε σε μειώσεις μισθών και συντάξεων, αλλά «δεν πειράζει, εφόσον μπορούσα να βοηθήσω τη χώρα μου να αποφύγει την πτώχευση, πράγμα που κάναμε».

Για τον Αντώνη Σαμαρά λέει: «Ήλπιζα ότι θα ήταν συνεργάσιμος όταν ήμουν πρωθυπουργός. Ήταν αρκετά, πώς να το πω, αρνητικός, εξαιρετικά επικριτικός και εύκολα εκμεταλλευόταν τον πόνο του ελληνικού λαού. Τώρα νομίζω ότι έχει αλλάξει εντελώς τον σκοπό του. Αποδέχθηκε ουσιαστικά το πρόγραμμα που είχα εγώ ακολουθήσει. Έχουμε προσωπική σχέση που κατά καιρούς διατηρούμε και βρισκόμαστε».

Για τα φοιτητικά του χρόνια με τον Αντώνη Σαμαρά και την κιθάρα του, ο Γιώργος Παπανδρέου λέει πως «η κιθάρα ήταν ένας τρόπος που έλπιζα να προσελκύσω το αντίθετο φύλο... Συνηθίζαμε να βρισκόμαστε μαζί αρκετά και να πίνουμε. Υποθέτω πάρα πολύ».

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.