Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Απόστολος Κακλαμάνης, για τον ενιαίο φορέα εξωστρέφιας.

 

«Η κατάσταση ευρύτατων κοινωνικών στρωμάτων είναι τραγική και οφείλουν να πάψουν οι μεν να καταστροφολογούν, οι δε να αιθεροβατούν». Αυτό τόνισε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, βουλευτής Β’Αθήνας-ΠΑΣΟΚ κ. Απόστολος Κακλαμάνης, μιλώντας σήμερα στην Ολομέλεια, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης «Ενιαίος Φορέας Εξωστρέφειας και άλλες διατάξεις».

«Αίφνης, το ισοζύγιο συναλλαγών είναι θετικό γιατί ελλείψει ρευστού μειώνονται οι εισαγωγές» πρόσθεσε.

Ακόμη, ο κ. Κακλαμάνης επεσήμανε ότι επιδιώκεται με επιθέσεις κατά των Παπανδρέου-Βενιζέλου η διάλυση του ΠΑΣΟΚ. Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι «με αφορμή την υπόθεση των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) έχουν “λυσσάξει” επί 4 ημέρες Δεξιά και Αριστερά κατά του Γιώργου Παπανδρέου, παρά το γεγονός ότι αυτός πρώτος είχε διατάξει τον έλεγχο των χρηματοδοτήσεών τους. Αν όμως έχετε κάτι, έστω και για 1 ευρώ για τον Γιώργο Παπανδρέου, οφείλετε να έρθετε εδώ και να το πείτε ξεκάθαρα. Στόχος, όμως, και όταν βάλλεται ο Παπανδρέου και όταν βάλλεται ο Βενιζέλος, είναι το ΠΑΣΟΚ. Και απώτερος στόχος Δεξιάς και Αριστεράς είναι η πόλωση και ένας νέος διχασμός του ελληνικού λαού, που ξέρουμε τι θα τον ακολουθήσει γιατί το ζήσαμε στο παρελθόν. Αυτό το διχασμό, μόνο οι μετριοπαθείς, οι δημοκρατικές, οι προοδευτικές δυνάμεις του ενδιάμεσου χώρου μπορούν να τον αποτρέψουν», κατέληξε ο κ. Κακλαμάνης.

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.