Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

ΣΥΡΙΖΑ: Έχει θράσος ο Γεωργιάδης να λέει ευτελές το ποσό των 5 ευρώ.

"Η επιβολή 5 ευρώ εισιτηρίου που θα πρέπει να πληρώνουν οι ασθενείς στα πολυιατρεία του ΠΕΔΥ είναι το νέο φρικιαστικό επεισόδιο στο έργο διάλυσης της δημόσιας υγείας επί ημερώνΓεωργιάδη και κυβέρνησης Σαμαρά", σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγο.

Όπως προσθέτει στην ίδια ανακοίνωση, "ο κ. Γεωργιάδης έχει, μάλιστα, το θράσος να αποκαλεί «ευτελές» το ποσό των 5 ευρώ, καταδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την αναλγησία της κυβέρνησης απέναντι στις ανάγκες των πολιτών. Ο υπουργός Υγείας δεν προσφέρει κοινωνικό έργο προς τους ανασφάλιστους, όπως υποκριτικά υποστηρίζει, αλλά στερεί απο χιλιάδες πολίτες τη δυνατότητα στοιχειώδους ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, κλείνοντας τα μάτια μπροστά στην τραγική ανθρωπιστική κρίση που βιώνει η ελληνική κοινωνία".

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, "τα σχέδια τους θα μείνουν στα χαρτιά. Ένα πλατύ μέτωπο υπεράσπισης της δημόσιας υγείας και του κοινωνικού κράτους θα σταθεί εμπόδιο στη διάλυση και την καταστροφή που οραματίζονται".

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.