Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Το Σάββατο το ευρωψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ

Το βασικό πλαίσιο της προεκλογικής στρατηγικής τής ΔΗΜΑΡ και της προοδευτικής συνεργασίας τόσο για τις Ευρωεκλογές, όσο και για τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές, συζητήθηκε στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος, υπό την προεδρία του Φώτη Κουβέλη και με τη συμμετοχή μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, απόντων των Γρηγόρη Ψαριανού και Βασίλη Οικονόμου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΔΗΜΑΡ, «κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκε και η σύνθεση του ευρωψηφοδελτίου, η οποία θα οριστικοποιηθεί στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος που συνέρχεται το Σάββατο 5 Απριλίου».

Η ανακοίνωσε αναφέρει ακόμη:

«Στην εισήγηση για τη στρατηγική υπογραμμίστηκε ότι η Δημοκρατική Αριστερά αναδεικνύει τη διαφορετική, προοδευτική και εφαρμόσιμη πρότασή της και διεκδικεί ισχυρή πολιτική εντολή τώρα για την έξοδο από την κρίση με ένα προοδευτικό πρόγραμμα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ευρωψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ αναμένεται να συμπεριληφθούν μεταξύ άλλων, οι Δημήτρης Χατζησωκράτης, Θόδωρος Μαργαρίτης, Μαριλένα Κοππά, Πάνος Μπεγλίτης, Ανδρέας Παπαδόπουλος, Δώρα Τσικαρδάνη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, από την πλειοψηφία των συμμετεχόντων στη συνεδρίαση, ασκήθηκε κριτική στον Γρηγόρη Ψαριανό για τις γνωστές δηλώσεις του κατά της ηγεσίας του κόμματος, ωστόσο τα μέλη της μειοψηφίας διαφώνησαν με την ανακοίνωση που εξεδόθη χθες και αποδοκίμαζε τα όσα υποστήριξε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ.
Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.