Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Δήμητρα Τσανάκα: ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΤΙ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ !!!

Δήμητρα Τσανάκα: ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΤΙ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

tsanakadengnorize15052014

Η κ. Τσανάκα με όση δόση ειλικρίνειας της απέμεινε παραδέχθηκε χθες (Κυριακή 12 Μαΐου 2014) δημοσία ότι η ίδια δε γνώριζε τι περιείχε το προεκλογικό πρόγραμμά της όσον αφορά την υλοποίηση έργων.
Συγκεκριμένα, αναφερόμενη στη δημιουργία ταμείου τραπεζικών εγγυήσεων από το Δήμο με το οποίο θα χρηματοδοτούνται οι τοπικές επιχειρήσεις παραδέχθηκε πως είναι παράνομο και ότι μπορεί να καταστρέψει οικονομικά το Δήμο. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι πήδηξε από τη θέση της όταν διαπίστωσε τι είχε γραφεί παραδεχόμενη ότι πρόκειται για μια πρόταση την οποία απλά συμπεριέλαβε στο πρόγραμμά της.

Σχετικά με την δήλωση της κας Τσανάκα, ο Δήμαρχος Καβάλας, Κωστής Σιμιτσής είπε:
Η κ. Τσανάκα δεν έλαβε καμία απολύτως δέσμευση για τα ίδια της τα έργα. Επιμένουμε ότι το πρόγραμμά της χαρακτηρίζεται μόνο από αοριστολογίες για έργα που θα γίνουν στο μέλλον χωρίς να αναφέρει τίποτα συγκεκριμένο.
Όσον αφορά εμάς τόσο το 2010 όσο και σήμερα προτείνουμε συγκεκριμένα έργα, κοστολογώντας τα ακριβώς και αναφέροντας την πηγή χρηματοδότησης αλλά και την ωφελιμότητα του κάθε έργου.
Είναι λογικό εφόσον άλλαξαν δραματικά οι οικονομικές συνθήκες, κάποια από τα έργα που είχαμε προγραμματίσει να αναβληθούν κρίνοντας τα ασύμφορα όπως το υπόγειο πάρκινγκ στη Ροδόπη. Επίσης, λόγω των δύσκολων οικονομικών συγκυριών κάποια έργα καθυστέρησαν να υλοποιηθούν όπως η ανάπλαση της πλατείας Καπνεργάτη για την οποία ολοκληρώθηκε η μελέτη και το έργο είναι καθόλα έτοιμο να ενταχθεί στο νέο ΕΣΠΑ.
Ο συνδυασμός μας υλοποιεί σήμερα το 80% των έργων για τα όποια δεσμεύτηκε και μόνο ένα μικρό ποσοστό έργων παρουσιάζει μικρές καθυστερήσεις.
Άρα η κ. Τσανάκα καλό θα είναι πρώτα να μιλήσει επί συγκεκριμένων δικών της έργων και ύστερα ν’ αρχίσει τις ειρωνείες για τα δικά μας έργα.

Τελευταία τροποποίησηΠέμπτη, 15 Μαϊος 2014 14:30
Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.