Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Η μεγάλη ανατροπή των ευρωεκλογών: Εκτός η Καϊλή!

Ανατροπές μέχρι την τελευταία στιγμή φαίνεται πως επιφυλάσσει η μάχη του σταυρού για το ποιοι θα είναι εκείνοι που θα μας εκπροσωπήσουν στη νέα Ευρωβουλή. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία μένει εκτός η Εύα Καϊλή.

Με την ενσωμάτωση να έχει φτάσει πλέον το 45,14%, η λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών έχει διαφοροποιηθεί.

Στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Μανώλης Γλέζος παραμένει μακράν ο πρώτος σε σταυρούς με 233.818 και η υπόλοιπη εξάδα δεν έχει αλλάξει, αλλά ο Νίκος Χουντής που είναι έβδομος παραμένει σε απόσταση αναπνοής από τον έκτο Κωνσταντίνο Χρυσόγονο, με τους δυο άνδρες να χωρίζουν για την ώρα 366 ψήφοι.

Στη Νέα Δημοκρατία, η εκλόγιμη πρώτη πεντάδα δεν έχει αλλάξει και μέχρι στιγμής εκλέγονται Μανώλης Κεφαλογιάννης, Ελίζα Βόζενμπεργκ, Μαρία Σπυράκη, Γιώργος Κύρτσος και Θοδωρής Ζαγοράκης, ενώ στην έκτη (μη εκλόγιμη) θέση βρίσκεται η Νίκη Τζαβέλα με 67.918 ψήφους.

Καμία διαφοροποίηση δεν υπάρχει όσον αφορά στους ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής και του Ποταμιού, ενώ αντίθετα στην Ελιά ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει περάσει στην πρώτη θέση και στη δεύτερη εκλόγιμη θέση είναι ο Παντελής Καψής, ενώ η Εύα Καΐλή είναι πλέον τρίτη, με 50.203 ψήφους.

Ανατροπή και στους Ανεξάρτητους Έλληνες, όπου ο Νότης Μαριάς συγκεντρώνει 20.135 ψήφους, έναντι 18.664 του Γιώργου Ρωμανιά.

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.