Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Θέλουν ΚΛΕΙΣΤΑ στην Καβάλα το «Βοήθεια στο σπίτι» και τα «Δημοτικά Ιατρεία» !

tsaanakakleineivohtheiastospiti

Από κύκλους της δημοτικής παράταξης «Ώρα για Έργο» της κας Τσανάκα, σημερινής αντιπολίτευσης και αυριανής διοίκησης του Δήμου μας διέρρευσε η φήμη πως κλείνουν το «Βοήθεια στο Σπίτι» και τα Δημοτικά Ιατρεία. Ο Δήμαρχος Καβάλας κ. Κωστής Σιμιτσής από την παράταξη «Ανοιχτή Πόλη» με σημερινή ανακοίνωση – Δελτίο Τύπου (03/06/2014) το διέψευσε κατηγορηματικά όπως ακολουθεί παρακάτω.

«Εμείς διαψεύδουμε κατηγορηματικά και θεωρούμε ότι παρόμοιες διαρροές και ψίθυροι είναι ύποπτες και δείχνουν τους μύχιους πόθους των εμπνευστών τους.

Οι δύο αυτές κοινωνικές δομές είναι από τις πιο πετυχημένες στον Δήμο Καβάλας και συμπληρώνουν αποτελεσματικά το απλωμένο, μεγάλο και δυνατό δίχτυ κοινωνικής προστασίας των συμπολιτών μας.

Καλούμε την «Ανάσα για τον Δήμο» και την κυρία Τσανάκα προσωπικά να σταματήσουν να παίζουν με τέτοια ευαίσθητα θέματα και να δεσμευτούν ότι δεν θα ξηλώσουν τις κοινωνικές μας δομές, που με τόσο κόπο χτίστηκαν όλα αυτά τα χρόνια.»

 

Τελευταία τροποποίησηΤρίτη, 03 Ιουνίου 2014 22:18
Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.