Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Διάγγελμα του πρωθυπουργού στον ελληνικό λαό το απόγευμα.

Σε δηλώσεις σχετικά με τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών θα προβεί το απόγευμα ο Αντώνης Σαμαράς.

Στο διάγγελμά του που θα μεταδοθεί περίπου στις 18:30 ο πρωθυπουργός αναμένεται να αναφερθεί κατά κύριο λόγο στις διαρροές από ευρωπαίους αξιωματούχους ότι δεν πρόκειται να ληφθεί απόφαση για την Ελλάδα κατά τη Σύνοδο Κορυφής της 18ης Οκτωβρίου.

Παράλληλα θα κάνει αναφορά και στα θλιβερά επεισόδια που σημειώθηκαν χθες στο Πεντάγωνο και θα προαναγγελθεί την επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στην Ελλάδα την ερχόμενη Τρίτη.

Θυμίζουμε ότι σήμερα Ευρωπαίος αξιωματούχος υποστήριξε ότι δεν αναμένεται να ληφθεί καμία απόφαση για την Ελλάδα στο Eurogroup.

Όπως αναφέρει το Reuters, η αναβολή οφείλεται στο γεγονός ότι δεν θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τη Δευτέρα οι εκθέσεις για τις μεταρρυθμίσεις και την μακροοικονομική κατάσταση στην Ελλάδα.

«Είμαι εξαιρετικά πεπεισμένος ότι δεν θα ληφθούν ανάλογες αποφάσεις στη σύνοδο», δήλωσε ο αξιωματούχος.

 

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.