Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Οι υπέρβαροι άντρες έχουν μεγαλύτερη διάρκεια στο σεξ.

Σύμφωνα με έρευνα, που έγινε στην Τουρκία και δημοσιεύτηκε στη Daily Beast υπάρχει άμεση σύνδεση μεταξύ της μάζας του σώματος των ανδρών και των επιδόσεών τους στο σεξ.

Η έρευνα, που διήρκεσε ένα χρόνο, έδειξε ότι οι υπέρβαροι άντρες μπορούσαν να κάνουν σεξ για 7.3 λεπτά, κατά μέσο όρο, σε αντίθεση με τους λεπτούς, των οποίων η μέση διάρκεια ήταν μόλις 108 δευτερόλεπτα. Η έρευνα, τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό Nature, υποστηρίζει ότι οι υπέρβαροι άντρες έχουν υψηλότερα επίπεδα της θηλυκής ορμόνης οιστραδιόλης, η οποία «μπλοκάρει» την τεστοστερόνη και επιβραδύνει την κλιμάκωση προς τον οργασμό.

Οι επιστήμονες συνέκριναν πάνω από 100 άντρες που είχαν προβλήματα με την στυτική τους λειτουργία, με 100 άντρες που διαρκούσαν περισσότερο στο σεξ, και βρήκαν ότι, η πρόωρη εκσπερμάτιση αφορούσε, κυρίως, τους πιο λιποβαρείς. Συμπέρασμα; Ποιος είπε ότι το μέγεθος δεν μετράει;

 

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.