Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - DAILY NEWS GR - dailynewsgr.com

Άνετα ο ΠΑΟΚ 3-1 την Κέρκυρα μέσα στην άδεια Τούμπα.

Άνετα ο ΠΑΟΚ 3-1 την Κέρκυρα μέσα στην άδεια Τούμπα.

Στο άδειο γήπεδο της Τούμπας λόγω τιμωρίας κεκλεισμένων από πέρσι αγωνίστηκε ο ΠΑΟΚ, που κατάφερε και πήρε τους 3 πρώτους βαθμούς της νίκης για το φετινό πρωτάθλημα της Superleague.

Ο δικέφαλος που αποκλείστηκε από το Europa League από την Σουηδική Έστερσουντ, περιμέναμε πως θα ξεσπάσει στο εγχώριο πρωτάθλημα, πράγμα που συνέβη. Το σκορ άνοιξε ο Πρίγιοβιτς στο 42′, με τον Νούνιες της Κέρκυρας να φέρνει το ματς στα ίσα στο 45′ και λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου. Το 2-1 έγραψε ο Πέλκας στο 53′, με τον Μακ λίγα λεπτά μετά (59′) να σημειώνει το τελικό 3-1 που μπήκε αλλαγή 1 λεπτό νωρίτερα.

Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με τους: Ρέι, Μάτος, Μαλεζάς, Κρέσπο, Λεβέκ (65′ Πούγκουρας), Κάτσε, Σάκχοφ, Πέλκας, Κάμπος, Λημνιός (58′ Μακ), Πρίγιοβιτς (79′ Κουλούρης).

Η Κέρκυρα αγωνίστηκε με τους: Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Βενέτης, Ιωάννου, Γκόμες, Κόντος (63′ Μπάουμαν), Ντιόγκο, Σιόντης, Νούνιες (52′ Επστάιν), Ντουαλά, Ζορμπάς (76′ Μεληκιώτης).

Διαβάστε περισσότερα ...

2η σερί νίκη για τον Πανιώνιο. 2-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης.

2η σερί νίκη για τον Πανιώνιο. 2-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Πανιώνιος υποδέχτηκε τον Απόλλωνα Σμύρνης για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, και κατάφερε και πήρε σχετικά άνετα την νίκη με 2-0, με τα γκολ να σημειώνουν ο Χατζισαφί στο 39′ και ο Λάμπρου στο 56′ και μετρούν το 2/2 και αυτόματα 6 βαθμούς στο πρωτάθλημα, με τον Απόλλωνα να μένει στον 1 βαθμό, μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας στο Περιστέρι.

Ο Πανιώνιος αγωνίστηκε με τους: Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Χατζισαφί, Κόρμπος, Σαββίδης (63′ Ταπόκο), Λάμπρου, Μασούρας, Μασούντ, Ντουρμισάι (80′ Γιεσίλ).

Ο Απόλλων Σμύρνης αγωνίστηκε με τους: Τσόβιτς, Μπαρτολίνι, Παπάζογλου, Κοντοέ, Κούρος (70′ Μενδρινός), Κονέ, Χουάρες, Ανιέτε, Μπαμπιάρζ, Μάατσεν (46′ Αλμπάνης), Καστιγέχος.

Διαβάστε περισσότερα ...

Κι άλλη γκέλα για τους πράσινους στο πρωτάθλημα. 0-0 με τον Λεβαδειακό στην Λεωφόρο.

Κι άλλη γκέλα για τους πράσινους στο πρωτάθλημα. 0-0 με τον Λεβαδειακό στην Λεωφόρο.

Πολύ κακός για μια ακόμα φορά εμφανίστηκε ο Παναθηναϊκός, αυτή τη φορά μέσα στην έδρα του, και κόντρα στον Λεβαδειακό. Το 0-0 αφήνει χαρούμενους τους πράσινους, αφού θα μπορούσαν να έχουν δεχτεί και γκολ από την Λειβαδιά, ειδικά μετά το 49′ όπου οι πράσινοι έμειναν με 10 παίκτες μετά την δεύτερη κίτρινη που δέχτηκε ο Ευαγγέλου για μαρκάρισμα στον Γιακουμάκη.

Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία με τον Πλατανιά 1-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, και αποκλείστηκε από το Europa League με 2 συνεχόμενες ήττες από την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Περιμέναμε σήμερα να ξυπνήσει και να γυρίσει σελίδα στο κακό του πρόσωπο, όμως… δεν φαίνεται πως μπορεί να αλλάξει το κακό κλίμα στην ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με τους: Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Άλτμαν, Μολίνς, Ζέκα, Λουντ, Λουτσιάνο, Κουρμπέλης, Κολοβέτσιος, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί.

Ο Λεβαδειακός αγωνίστηκε με τους: Επασί, Τριποτσέρης, Λεονάρντο, Μπραντάο, Ζαραδούκας, Νιάσε, Γιακουμάκης, Μεντί, Τσαμπούρης, Γιουσούφ, Μητρόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα ...

Στο 0-0 έμεινε η ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα μέτριο παιχνίδι.

Στο 0-0 έμεινε η ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα μέτριο παιχνίδι.

Το 0-0 πήρε η ΑΕΚ στους Ζωσιμάδες, κόντρα σε έναν πολύ καλό και ανταγωνιστικό ΠΑΣ Γιάννινα, μετά την πρόκρισή της στους ομίλους του Europa League κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ. Δε μπόρεσε να κερδίσει κάτι καλύτερο πέρα από τον 1 βαθμό της ισοπαλίας, αφού ο Χιμένεθ άλλαξε πολύ την βασική του 11άδα λόγω κούρασης από την Ευρώπη, και δεν έδειξε καλό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο. Είχε και 2 δοκάρια, μια αναγκαστική αλλαγή στο 25′ λόγω τραυματισμού του Τσιγκρίνσκι και έως εκεί.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίστηκε με τους: Βελλίδης, Λίλα, Λόπες, Μιχαήλ, Γιάκος, Νικολιάς (18′ Κοζορώνης), Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς (78′ Βιντάλ), Χαλκιαδάκης (92′ Καρανίκας).

Η ΑΕΚ αγωνίστηκε με τους: Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι (25′ Γαλανόπουλος), Τσόσιτς, Βινίσιους, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς (82′ Τρίστασον), Κλωναρίδης (63′ Μάνταλος), Λιβάγια.

Διαβάστε περισσότερα ...

Μπέντο: Να εκμεταλλευτούμε ότι το πρώτο παιχνίδι είναι στην έδρα μας

Ως μία ομάδα που έχει μεγάλη ποιότητα, κάτι που φάνηκε και στα ματς με τη Βιγιαρεάλ στα οποία κατάφερε να μην ηττηθεί, χαρακτήρισε με δηλώσεις του την Οσμανλίσπορ ο Πάουλο Μπέντο στο κανάλι του Ολυμπιακού στο YouTube.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε επίσης ότι ο Ολυμπιακός καλείται να εκμεταλλευτεί την έδρα του, αφού το πρώτο ματς γίνεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» και για αυτό το λόγο ο ίδιος και οι παίκτες του πρέπει να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι για αυτές τις αναμετρήσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η πρώτη μας σκέψη είναι ότι πρέπει να αναλύσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τον αντίπαλο. Πρόκειται για μια ομάδα που σε έναν όμιλο που για να βρεθεί στην 1η θέση, έπρεπε κυρίως να επικρατήσει της Βιγιαρεάλ. Αυτός ήταν ο κυριότερος αντίπαλος και το κατάφερε δύο φορές, αφού δεν ηττήθηκε σε καμία από τις δύο αναμετρήσεις. Αυτό δείχνει ότι είναι μια ομάδα που κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο τα κατάφερε πάρα πολύ καλά.

Επίσης στο πρωτάθλημα Τουρκίας έχει μόνο δύο ήττες. Πρόκειται, λοιπόν, για μια δυνατή ομάδα, που έχει ποιότητα. Γενικότερα, είναι δύσκολο να παίζουμε με τούρκικες ομάδες, γιατί υπάρχει μεγάλη ποιότητα στο τουρκικό ποδόσφαιρο και επιπλέον υπάρχουν όσα συνοδεύουν έναν αγώνα στην Τουρκία.

Είναι μία έδρα δύσκολη και για αυτό εμείς πρέπει να είμαστε όσο πιο προετοιμασμένοι γίνεται, να εκμεταλλευτούμε ότι το πρώτο παιχνίδι είναι στην έδρα μας και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε αυτή την πρόκριση».

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto