Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

ΤΑ ΤΑΤΟΥΑΖ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ !

tatouaz gynaika pano se andra daily news gr 26 12 2015
Τα ανδρικά τατουάζ που θέλει μια γυναίκα να βλέπει πάνω σου.

Μία δημοσιογράφος αναλύει εκείνα τα 'σημάδια' που αξίζουν μία θέση στο κορμί σου.
Της Αλεξάνδρας Σαμσά.

Ο πιο σίγουρος τρόπος να «ανάψεις» τα αίματα σε μία παρέα είναι να ρίξεις στο τραπέζι, το θέμα των τατουάζ. Με μαθηματική ακρίβεια, σε λιγότερο από δέκα λεπτά, στο πάνελ αναμένεται διαπληκτισμός. Μη σου πω τσακωμός. Κατά πάσα πιθανότητα, έντονος. Τα στρατόπεδα των υπέρ και των κατά θα συσταθούν σε χρόνο dt, αναγκάζοντας ακόμα και τον πιο αδιάφορο, να πάρει θέση επί του θέματος. Και μάλιστα, να βγάλει τέτοιο δογματισμό που φτάνεις σε σημείο να αμφιβάλλεις: «Τώρα αυτός, όντως δεν είχε θέμα με τα τατουάζ;»
Τα τατουάζ δεν είναι ένα ακόμη φαινόμενο που εμφανίζεται ως εναλλακτικό, καταλήγει να γίνει μόδα (σε ορισμένες περιπτώσεις, κακή) και «σκάει» σαν μία ακόμη μετοχή φούσκα του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Γιατί η αίγλη των τατουάζ, μπορεί με τα χρόνια να ξεθώριασε, ωστόσο δεν χάθηκε. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των χιλιάδων κακόγουστων σχημάτων να τη ρίξουν στον πάτο και να την αφανίσουν, άντεξε. Τόσο στο χρόνο όσο και στο γούστο. Πέρασε όλα τα στάδια. Εναλλακτικό, ποπ, trendy, καγκούρικο (πόσο άσχημη λέξη βρε παιδιά). Και αν θεωρήσουμε ότι τώρα βρισκόμαστε στο τέλος όλης αυτής της διαδρομής κατά τη διάρκεια της οποίας η όλη φιλοσοφία κέρδισε πολλούς και έχασε ακόμη περισσότερους, τότε μπορούμε να πούμε ότι σήμερα, το τατουάζ έμεινε με όλους εκείνους που είναι πραγματικοί φίλοι του.
Εκείνους δηλαδή που το «χτυπάνε» γιατί θέλουν πράγματι να θυμούνται κάτι ή γιατί πράγματι, τους φτιάχνει την αισθητική.

Από αυτούς για τους οποίους ισχύουν τα παραπάνω, βγάλε τις γυναίκες (προφανώς όχι επειδή τα παρακάτω δεν ισχύουν και γι αυτές) και κράτα τους άντρες. Ε, αυτοί είναι οι άντρες που μας αρέσει να βλέπουμε με τατουάζ. Συγκεκριμένα, μας αρέσουν πολύ.

Περισσότερα άρθρα από αυτήν την κατηγορία: « 10 πράγματα που οι γυναίκες λατρεύουν στα ανδρικά σπίτια.
Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Life Style

Media

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Ελλάδα

Κόσμος

Πολιτική

Ζώδια