Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

ΤO “ΟΧΙ” TΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟ 1940 ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΕΠΟΣ.!!! TO “ΝΑΙ” ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ TΟ 2015 ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ;; ΥΠΟ ΣΚΕΨΗ ΝΑ “ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΙ” Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

agia skeph panagia 28 oktovriou ioannhs lampropoulos daily news gr 29 10 2015 01
Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος.

Ελληνίδες και Έλληνες ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.!!!
28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ εορτή της Θεοτόκου- Αγίας ΣΚΕΠΗΣ και επέτειος του “ΟΧΙ”.

Μεγάλη μέρα υπερηφάνειας και τιμής για την Ελλάδα και για το Έθνος σήμερα. Και μεγάλη μέρα ταπείνωσης και λύπης, για αυτούς τους “ Άθεο-αναρχο-αριστερο-ΑΠΛΥΤΟΥΣ” ανθέλληνες, που μας έχουν παλουκωθεί στην Κυβέρνηση, μετά την νοθεία της Εβραϊκής “Singular logic”, αφού κανείς δεν μπορεί να ελέγξει και να διασταυρώσει αν είναι αλήθεια τα αποτελέσματα που έδωσε. Και μας έχουν παλουκωθεί στην κυβέρνηση και με τις “πλάτες” της άλλης Εβραϊκής “γλάστρας” που την λένε “ΠΑΚΗ”, που αντί να διαφυλάξει το ΣΥΝΤΑΓΜΑ και το ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ της χώρας, υπέγραψε και αυτός το “ΝΑΙ” των Προδοτών στο μνημόνιο και όλοι μαζί, έριξαν μία ΜΟΥΤΖΑ στο “OXI”των Ελλήνων.

Αυτά τα ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ του “ΝΑΙ”, θα πάνε στην παρέλαση να αποδώσουν τιμές, ΣΤΟ “ΟΧΙ” των ΗΡΩΩΝ του 40;

Για πόσο νομίζουν πως θα κυβερνούν ακόμα, όλοι αυτοί οι ΑΠΛΥΤΟΙ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, που έχουν γίνει η ξεφτίλα και ο περίγελος όλης της Ευρώπης;
Δυστυχώς γι’ αυτούς και ευτυχώς για μας, ξέρουν πως ΥΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, δεν θα ΚΥΒΕΡΝΟΎΝ για πολύ ακόμα. Γι’ αυτό και σας μεταφέρω χωρίς καμία επιφύλαξη, πως αυτή η Αθεο-αναρχο-ανθελληνική και Πραξικοπηματική Κυβέρνηση του “ΝΑΙ”, ετοιμάζονται να σηκωθούν και να φύγουν και να εγκαταλείψουν την Κυβέρνηση και την χώρα, γιατί είδαν πως ο λαός δεν το δέχθηκε ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ του “ΝΑΙ” και όλα τους δείχνουν, πως θα εγκλωβιστούν και δεν θα μπορέσουν να διαφύγουν. Βλέπετε κάνουν τις βρωμιές και τις προδοσίες τους, αλλά δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν και “ΓΟΥΔΗ”.

Αυτή την στιγμή η Κυβέρνηση κρέμεται σε μία κλωστή. Να πούμε λοιπόν τα πράγματα πως ακριβώς έχουν.

Καταρχήν δεν πρέπει να ξεχνάμε, πως όλα όσα έχουν γίνει από το 2010 που έβαλαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ την χώρα στο ΔΝΤ , με τα αλλοιωμένα και τα ψευδή στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και μέχρι σήμερα, όλα είναι παράνομα, Αντισυνταγματικά, έξω από κάθε λογική και κατά παράβαση όλων των συνθηκών του Ο.Η.Ε. και της Ε.Ε., που αφορά τις διακρατικές δανειακές συμβάσεις, τα χρέη των κρατών, αλλά και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Με αποκορύφωμα βέβαια το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ που έκαναν στο Δημοψήφισμα της 5η Ιουλίου, με την αλλαγή του “ΟΧΙ” σε “ΝΑΙ”.
Μιλάμε ότι κάτι τέτοιο, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΤΕ.!!!

Και αντί η Δικαιοσύνη, ο Στρατός, οι ανεξάρτητες αρχές, οι λεγόμενες Μ.Κ.Ο. αλλά πρωτίστως η ΕΚΚΛΗΣΙΑ της Ελλάδος, να έχουν υψώσει ΦΩΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗ, απέναντι σε αυτό το προμελετημένο ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ κατά της Ελλάδος και των Ελλήνων, ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ και παρακολουθούν την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ της χώρας, σαν να μην τρέχει τίποτα.
Λυπάμαι που το λέω αλλά είναι αλήθεια. Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία της ανθρωπότητας, που συνεργάστηκαν οι Θεσμικοί μηχανισμοί όλου του πλανήτη, μαζί με όλους τους θεσμικούς μηχανισμούς της Ελλάδος, συμπεριλαμβανομένης και της διοίκησης της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, με σκοπό να δολοφονήσουν και να θάψουν από προσώπου γης, έναν ολόκληρο λαό-έθνος. ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

agia skeph panagia 28 oktovriou ioannhs lampropoulos daily news gr 29 10 2015 02

Μόνο που κάτι τους διέφυγε μέσα στην άθλια και την τιποτένια τους σκέψη. Τους διέφυγε, πως αν ζούνε, αν μιλάνε, αν σκέφτονται και αν υπάρχουν, ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Γιατί αν στην ζωή κέρδιζε τελικά η αδικία και το ψέμα, η Ελλάδα θα είχε χαθεί από την εποχή της επίθεσης των Περσών. Αλλά ανεξάρτητα από το μέγεθος των δυνάμεων, στην ζωή κερδίζει τελικά η αλήθεια και το δίκαιο. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Αυτό βλέπουν λοιπόν τώρα. Βλέπουν πως τα πράγματα δυσκολεύουν γι΄αυτούς και δεν πηγαίνουν όπως τα υπολόγιζαν. Και όπως όλοι οι κλέφτες και οι προδότες, είναι φοβισμένοι και ετοιμάζονται να δραπετεύσουν. Έτσι λοιπόν με τα τόσα τρελά και απίθανα που έχουμε δει στην Ελλάδα, ετοιμαστείτε να δούμε και αυτό.
Την πρώτη «Δημοκρατική» Κυβέρνηση κράτους στον κόσμο, που θα εγκαταλείψει την Κυβέρνηση και θα δραπετεύσει από την χώρα. Και το γράφω τώρα, γιατί “ένα πουλάκι” μου είπε πως ετοιμάζουν τις “βαλίτσες” για τον επόμενο μήνα τον Νοέμβριο. Και μου είπε επίσης, πως επειδή θα χρειαστούν και κάτι “ψιλά” για το ταξίδι, είπαν να κρατήσουν τα ποσά που προορίζονται για τα ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ και τα ποσά που προορίζονται για την ΚΑΡΤΑ ΣΙΤΙΣΗΣ.

Αυτά είναι περίπου 300 εκατομμύρια ευρώ, που αντί να τα δώσουν στους δικαιούχους τους, θα τα βάλουν στους λογαριασμούς τους. Έτσι για να τα έχουν, για.... “ώρα ανάγκης”.
Δεν μου λέτε ρε άπλυτοι και ασιδέρωτοι “πιγκουίνοι”, μου λέει αλήθεια το “πουλάκι”;;; Και αν μου λέει αλήθεια, γιατί ρε το κρατάτε κρυφό από “φίλους” σας; Μόνοι σας θα τα “φάτε” ρε μονοφαγάδες; Ο άλλος τουλάχιστον είπε “μαζί τα φάγαμε”. Εσείς θα τα φάτε μόνοι σας;

Τα πράγματα έχουν ως εξής:
Μετά τις εκλογές στις 25 Ιανουαρίου που έγινε η Κυβέρνηση των Σ-ΑΝΕΛ, τα πράγματα έφυγαν σιγά σιγά από τον έλεγχο τους, γιατί ο αρχικός σκοπός αυτής της Κυβέρνησης, με βάση όλα όσα είχαν διαρεύσει από Αμερικάνικες πηγές από το 2012, δεν ήταν να ακολουθήσουν το Γερμανικό σχέδιο των μνημονίων, αλλά να γίνει ο Δούρειος ίππος της Αμερικής στην Ευρώπη, που θα χρεοκοπήσει την χώρα και θα τινάξει το Ευρώ στον αέρα.
Αυτό ήταν το σχέδιο του Σόρος και των Αμερικανών, που έπαιζαν πάνω στο δολλάριο. Και ΤΟΤΕ είχαν και την μεγάλη ευκαιρία να χρεοκοπήσουν την χώρα, χωρίς να φταίει..... “ΚΑΝΕΝΑΣ”, από αυτούς που είχαν οδηγήσει την χώρα στην χρεοκοπία.
Θα το έκαναν πάνω στην αλλαγή της μνημονιακής, από την “αντιμνημονιακή” κυβέρνηση, που έτσι θα το "κατάπιναν" και δεν θα έλεγαν τίποτα οι Έλληνες.
Ούτε θα κατηγορούσαν αυτούς που οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία.
Γι’ αυτό και έδειξαν οι συριζο-ανούλες στην αρχή, μαγκιά-κλανιά-κασκόλ και ανοιχτά πουκάμισα. Γιατί πήγαιναν για χρεοκοπία. Κάτι βέβαια που δεν το ήθελαν φυσικά οι Γερμανοί. Αλλά στην συνέχεια μπέρδεψαν τα πράγματα, όλα άλλαξαν υπέρ των Γερμανών, η χρεοκοπία δεν ήρθε και έτσι αναγκάστηκαν να ξεβρακωθούν, να ακολουθήσουν την Γερμανική γραμμή, να διαλυθούν σαν κόμμα, αλλά το χειρότερο που συνέβη στο σχέδιο του Σόρος και των Αμερικανών είναι άλλο.

Είναι ότι ΚΑΗΚΕ η Κυβέρνηση του Σύριζα, που την ετοίμαζαν ως Κυβέρνηση για ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ.
Αν είχε επικρατήσει το σχέδιο των Αμερικανών, ακόμα και μετά από την χρεοκοπία, οι ΣυριΖο-ανούλες θα ήταν ήρωες που “αντιστάθηκαν”, ενώ τώρα είναι Πραξικοπηματίες και Προδότες.
Τώρα, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ καμία έτοιμη κυβέρνηση, για μετά την χρεοκοπία εποχή.
Τώρα λοιπόν τα πράγματα έχουν μπερδέψει πολύ περισσότερο, γιατί με το δημοψήφισμα και τις καπάκι εκλογές που έκαναν για να τα ξεμπερδέψουν, ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΨΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Τα έκαναν και πιο ΠΑΡΑΝΟΜΑ και πιο ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ, δεν έχουν ΟΎΤΕ την δεδηλωμένη, αλλά δεν έχουν και καμία σοβαρή υπόσταση ως Κυβέρνηση. Δείχνουν μία εικόνα ΑΠΛΥΤΟ-ΑΝΑΡΧΟ-ΒΛΑΜΕΝΩΝ και όχι εικόνα Κυβέρνησης. Γι’ αυτό άλλωστε και τους έχουν οι Ευρωπαίοι, ως τους γλοιώδεις ξεφτίλες της Ε.Ε.

Έχουν καταλάβει λοιπόν, πως με αυτά τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ μέτρα, που θέλουν να μας θάψουν, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ αφού ο λαός είπε “ΟΧΙ”.
Ούτε η “κάρτα του πολίτη” και ας βάζει “πλάτη” και ο “Ιούδας” ο Αρχιεπίσκοπος, ούτε να μας κλέψουν τα σπίτια με τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας, γιατί οι τράπεζες πήραν τα λεφτά τους, αφού ανακεφαλαιοποιήθηκαν με λεφτά του λαού, ούτε μπορούν να περάσουν οι ιδιωτικοποιήσεις της ΔΕΗ και της ΕΥΔΑΠ, γιατί θέλουν πολύ την ενέργεια και το νερό, αφού με αυτά ελέγχεις τον λαό.
Και αν κόψουν άλλο μισθούς και συντάξεις, θα γίνουν τέτοιες αυθόρμητες κινητοποιήσεις που θα βαφτούν η Βουλή και τα υπουργεία, με αυγά, γιαούρτια και εσπεριδοειδή.
ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ , επειδή έχουν την ικανότητα να τα βλέπουν, ξέρουν πως αυτή η Κυβέρνηση πλέον ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, αφού δεν μπορεί να φέρει ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ υπέρ των “δανειστών” και υπέρ της παγκόσμιας κυβέρνησης του αντίχριστου.

Και μία τέτοια Κυβέρνηση, ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ σε όλους, γιατί σπαταλάει τον χρόνο. Και ο χρόνος τρέχει και είναι πολύτιμος για την “Νέα Τάξη” του αντίχριστου.
O Τσίπρας λοιπόν και όλη η άθεο-αναρχο-άπλυτη Κυβέρνησή του, είναι πλέον ΚΑΜΕΝΑ ΧΑΡΤΙΑ και ΣΤΙΜΕΝΕΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ, που δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτα στα αφεντικά τους.
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, γιατί τους γνωρίζουν τους κανόνες του παιχνιδιού. Έτσι λοιπόν για να μην μείνουν και εγκλωβιστούν μέσα στην χώρα που πρόδωσαν, ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για ταξίδι χωρίς γυρισμό.

Από μένα, όσο πιο γρήγορα ξεκουμπιστούν τόσο το καλύτερο, αλλά τα λεφτά των Ελλήνων ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ των ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ και των ΦΤΩΧΩΝ που περιμένουν την ΚΑΡΤΑ ΣΙΤΙΣΗΣ για να φάνε, αυτά δεν τους ανήκουν.

Έτσι και αλλοιώς, όπου και να πάνε, αργά ή γρήγορα ένα σάβανο και δύο μέτρα χώμα θα πάρουν.
Και όπως είπε και ο μεγάλος πατριώτης άγιος Παΐσιος: “Τα Σάββανα δεν έχουν τσέπες”.

Αυτό σήμερα, 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015, το κάνω “δώρο”, σε όλους αυτούς τους άθεο-άναρχο-άριστερο-κυναιδο-ανθέλληνες, που πατάνε και μαγαρίζουν τα ιερά χώματα, αυτής της ηρωικής πατρίδας.

ΖΗΤΩ Η 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.!!!
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.!!!
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ.!!!

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Life Style

Media

Υγεία

Περιβάλλον

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Άντρας

Σεξ + Σχέσεις