Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ «ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ». ΕΡΙΞΑΝ ΤΑ ΑΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΧΟΙΡΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ.

protofanhs ierosylia ta agia stous xoiroys ioannis lampropoulos daily news gr 14 01 2016
Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος.


Όσο και να θέλω να παραμείνω ψύχραιμος, μετά από μία τέτοια αισχρή Ιεροσυλία, δεν θα χαριστώ σε κανέναν ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟ και ας κρύβεται κάτω από το ράσο. Αλλά όπως σωστά λέει ο λαός μας: ΤΟ ΡΑΣΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ». Αυτοί που έκαναν αυτό το ΑΙΣΧΟΣ, δεν υπηρετούν το τιμημένο ράσο.
Είναι βδελύγματα ίδια με τους Άθεους Χριστιανομάχους της Κυβέρνησης και όλοι μαζί χλεύασαν την Ορθοδοξία στην τελετή του Αγιασμού των Υδάτων.

Έτσι λοιπόν μετά τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ της ΠΑΤΡΙΔΟΣ , ξεσκεπάζονται εντελώς αδιάντροπα και οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ.
ΕΙΔΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ;;;
ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΤΑ “ΓΕΛΑΚΙΑ” ΚΑΙ Η “ΜΟΥΓΚΑ” ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΑΥΛΗΣ» ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ;;;

Αφού λοιπόν το παραξεφτίλησαν το θέμα , και έριξαν και τα προσχήματα, ΠΕΤΩΝΤΑΣ απροκάλυπτα ΤΑ ΑΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΧΟΙΡΟΥΣ, θα αποδείξουμε τώρα πως τίποτα δεν είναι τυχαίο, από αυτήν την “παράξενη” ΣΧΕΣΗ της κυβέρνησης με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Πέρασε λίγος καιρός, για να καταλάβουμε πως οι ενέργειες όλων των κυβερνήσεων από το 2010 μέχρι σήμερα, που πρόδωσαν και διέλυσαν την χώρα οικονομικά και εθνικά, δεν έγιναν “κατά λάθος”, αλλά σκόπιμα και μεθοδευμένα από αποβράσματα που ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΝ κάτω από τον μανδύα της Δημοκρατίας.

Έτσι πέρασε και λίγος καιρός , για να καταλάβουμε όλοι πως «κάτι δεν πάει καλά» με την στάση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου απέναντι σε αυτήν την κατάσταση. Δεν «κολλάει» ούτε λογικά, ούτε Θεολογικά , να είναι ο Αρχιεπίσκοπος «κώλος και βρακί» με προδότες, και φασίστες που καταπάτησαν το Δημοψήφισμα και το πολίτευμα. Αλλά προπαντώς να είναι «κώλος και βρακί» με δηλωμένους ΑΘΕΟΥΣ και στην πράξη ΠΟΛΕΜΙΟΥΣ της Εκκλησίας.
Γιατί ο Αρχιεπίσκοπος είναι ΘΕΣΜΟΣ και εκπρόσωπος Θρησκευτικού Δόγματος, δεν είναι κανένας πλανόδιος καραγκιόζης.

Οπότε με ποιά δικαιολογία είναι «κώλος και βρακί» με ΠΟΛΕΜΙΟΥΣ της ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ;;;;;;;; Ενώ πολύ ΟΡΘΑ άλλοι Μητροπολίτες τους έχουν αποκαλέσει ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ στις Μητροπόλεις τους;;;;;;;;;;

Αλλά μετά από αυτήν την ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ Ιεροσυλία που διέπραξε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος με την «αυλή» του, φανερώθηκαν οι προθέσεις τους και η υποκρισία τους.
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ.
ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΙΟΥΔΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Το Εβραϊκό κεφάλαιο λοιπόν και η ΝΕΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΤΑΞΗ της «πουστοκρατίας», δεν ελέγχουν στην Ελλάδα μόνο την Βουλή, αλλά ελέγχουν και ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ και τον ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ Ιερώνυμο.

Γιατί τέτοια πρωτόγνωρη Ιεροσυλία, δεν είναι πράξη ενός άσχετου με την Ορθοδοξία, ούτε ενός ηλίθιου και καθυστερημένου ανθρώπου που δεν ξέρει τι κάνει. Είναι πράξη ενός συνειδητού ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ.

Και αυτό φυσικά για να γίνει στην ΔΕΞΑΜΕΝΗ Αθηνών, δεν είναι πρωτοβουλία του ΠΡΟΔΟΤΗ «Φθιώτιδος», αλλά το είχε σχεδιάσει ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ «Αθηνών» Ιερώνυμος , για να «προσφέρει» τα ΑΓΙΑ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, στους ΧΟΙΡΟΥΣ και ΑΘΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ που υπηρετούν την «πουστοκρατία».
ΑΙΣΧΟΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΕ ΚΑΙ ΑΝΙΕΡΕ ΙΟΥΔΑ.

Πρίν μερικά χρόνια, διαβάζοντας τις προφητείες του αγίου Κοσμά του Αιτωλού, δεν μπορούσα να καταλάβω αν κυριολεκτούσε ο άγιος, ή εννοούσε κάτι άλλο, όταν έλεγε πως: «οι ιερείς θα είναι οι χειρότεροι και οι ασεβέστεροι όλων». Δυστυχώς κυριολεκτούσε. Η Εκκλησία μας ΠΡΟΔΙΔΕΤΑΙ από μέσα.

Aπ’ όλους βέβαια εκεί τους Ιερόσυλους προδότες του Χριστού, περισσότερο λυπάμαι για τον πρωτοπρεσβύτερο π. Θωμά Συνοδινό, που τον έχω σε εκτίμηση και επειδή γνωρίζω πως αγαπάει τον Χριστό, θα περίμενα μόλις είδε αυτήν την Ιεροσυλία, να τους φτύσει κατάμουτρα και να φύγει, παρά να συνεχίσει να παρευρίσκεται σε αυτήν την προδοσία και τον χλευασμό της Ορθοδοξίας, ανήμερα του εορτασμού της ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΛΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ. ΜΗΝ ΥΠΟΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ.

ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ, ΥΨΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΣΑΣ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΑΓΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΣΥΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

ΜΗΝ ΑΡΝΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΤΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΟΙΜΝΙΑ ΚΑΙ ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΕΛΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ.

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑΝΟΥΣ.
ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΗΘΙΚΟ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ;;;
ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΔΥΟ «ΑΦΕΝΤΕΣ».

ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΑΝΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ. ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΙΟΥΔΕΣ ΕΝΑ ΣΧΟΙΝΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΘΑ ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΠΟΥ ΣΑΠΙΖΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ.
ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία τροποποίησηΠέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016 22:19
Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Life Style

Media

Υγεία

Περιβάλλον

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Άντρας

Σεξ + Σχέσεις