Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Ολυμπιακός: Θέλει το 6 στα 6 απόψε.

Οι Πειραιώτες θέλουν απέναντι στους Αρκάδες να κάνουν το «έξι στα έξι»

Μέχρι το βράδυ της Τετάρτης ο Ολυμπιακός νικούσε, αλλά δεν ικανοποιούσε με το ποδόσφαιρο που έπαιζε. Απέναντι στην Άρσεναλ άρεσε, αλλά δεν κέρδισε… Το αποψινό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης αντιμετωπίζεται ως ευκαιρία να συνδυάσει νίκη και καλό ποδόσφαιρο (20:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Πειραιώτες θέλουν απέναντι στους Αρκάδες να κάνουν το «έξι στα έξι» και να αυξήσουν τη διαφορά στους πέντε βαθμούς από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι ο μόνος που μοιάζει ικανός να τον απειλήσει αυτή τη στιγμή.

 

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους, με το οποίο θα φτάσουν πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος χωρίς να χάσουν κάποιο παιχνίδι. Στήριγμα σε αυτή την προσπάθεια των παικτών του Λεονάρντο Ζαρντίμ θα είναι ο κόσμος που θα βρεθεί στο φαληρικό γήπεδο και θα αποτελέσει τον δωδέκατο παίκτη της ομάδας.

Όσον αφορά τα πλάνα του Πορτογάλου, εκείνος φαίνεται ότι ετοιμάζει τουλάχιστον τέσσερις αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα που προηγήθηκε με την Άρσεναλ.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κάρολ. Μπροστά του - από δεξιά προς αριστερά - θα είναι οι Τοροσίδης, Κοντρέρας, Σιόβας και Χολέμπας. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Μοντέστο, ενώ δίπλα του θα είναι ο Ιμπαγάσα και ο Μανιάτης (ή Μασάντο). Αν τελικά αγωνιστεί ο διεθνής χαφ, τότε ο Πορτογάλος θα παίξει στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Επίσης, αν ο Ζαρντίμ έχει το δίλλημα για το δίδυμο Τζεμπούρ ή Μήτρογλου. Ωστόσο, το πιο πιθανό είναι τη γραμμή κρούσης των Πειραιωτών να αποτελέσουν οι Μασάντο, Τζεμπούρ και Αμπντούν.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Μανωλάς, Γκρέκο, Τάτος, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Μήτρογλου και Πάντελιτς. Εκτός έμειναν Ντιακιτέ, Φέισα, Παπάζογλου, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Ζαραδούκας.

 

Περισσότερα άρθρα από αυτήν την κατηγορία: « ΑΕΚ: Δε νικά με τίποτα! Άσχημα τα πράγματα για τον Μπαλοτέλι. »
Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto