Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Πιστεύει στη νίκη ο Πελεγκρίνι.

Την ικανότητα να επαναλάβει μία νίκη κόντρα στη Μπαρτσελόνα όπως σε εκείνο το φιλικό προετοιμασίας το καλοκαίρι του 2009, πιστεύει πως έχει η Μάντσεστερ Σίτι στην πρώτη αναμέτρηση για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Ο Χιλιανός κόουτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προσεχή αντίπαλο της ομάδας του, σημειώνοντας πως εκτός από εμπειρία και σπουδαίο σύνολο, έχει στο ρόστερ της και τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο, τον Λιονέλ Μέσι.



«Είναι μία καλή ευκαιρία να δείξουμε πόσο καλοί είμαστε. Έχουν πολλή εμπειρία, έχουν σπουδαία ομάδα, έχουν τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο, αλλά πιστεύω πως είμαστε μία καλή ομάδα με καλούς παίκτες», ανέφερε πρωτίστως.

«Δεν έχω κανένα φόβο που παίζουμε με τη Μπαρτσελόνα, επειδή αυτή τη ομάδα πρέπει να συνεχίσει να αναπτύσσεται πνευματικά κόντρα σε σημαντικές ομάδες, είτε είναι στους ''16'', είτε στα προημιτελικά, είστε στον τελικό. Ελπίζω να μπορέσουμε να κερδίσουμε στην έδρα μας», επεσήμανε μεταξύ άλλων.

«Η Μπαρτσελόνα έχει κάποιους παίκτες με πλεονέκτημα, αλλά είναι μικρό. Η Μπαρτσελόνα είχε την καλύτερη ομάδα στον κόσμο τα τελευταία τρία χρόνια και έχει σπουδαίους παίκτες. Αλλά και η ομάδα μας έχει καλούς παίκτες. Θα είναι ένα θαυμάσιο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε σκληροί και το αποτέλεσμα θα έρθει. Πιστεύουμε στη νίκη», ανέφερε.

Περισσότερα άρθρα από αυτήν την κατηγορία: « Σύγκρουση Ρονάλντο-Μουρίνιο Η Ρόμα τίμησε τον απόντα κόσμο της. »
Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto